.DIRECTORY domännamn

Hos oss kan ni registrera .DIRECTORY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DIRECTORY domännamn

Registrera .DIRECTORY domännamn / Domänregistrering .DIRECTORY domän .DIRECTORY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DIRECTORY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DIRECTORY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DIRECTORY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DIRECTORY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DIRECTORY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DIRECTORY domän.

.DIRECTORY toppdomän

Toppdomän .DIRECTORY
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .DIRECTORY domännamn

Antal år Pris
1 380 SEK
2 760 SEK
3 1140 SEK
4 1520 SEK
5 1900 SEK
6 2280 SEK
7 2660 SEK
8 3040 SEK
9 3420 SEK
10 3800 SEK
Antal år Pris
1 380 SEK
2 760 SEK
3 1140 SEK
4 1520 SEK
5 1900 SEK
6 2280 SEK
7 2660 SEK
8 3040 SEK
9 3420 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 380 SEK
Antal år Pris
- 380 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DIRECTORY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DIRECTORY domän:

  • Tydlig och informativ: En .DIRECTORY-domän signalerar att din webbplats innehåller en lista eller en katalog över något, vilket gör det enkelt för besökare att förstå vad din webbplats handlar om.
  • Ökad synlighet: Att använda en .DIRECTORY-domän kan öka din synlighet på sökmotorer och öka trafiken på din webbplats.
  • Enkel att komma ihåg: En .DIRECTORY-domän är enkel och lätt att komma ihåg, vilket gör det enkelt för besökare att återvända till din webbplats.
  • Lämplig för olika branscher: En .DIRECTORY-domän passar för olika branscher, inklusive lokala företag, resor, utbildning, hälsa och mer.
  • Skapa en auktoritativ katalog: En .DIRECTORY-domän ger dig möjlighet att skapa en auktoritativ katalog inom ditt område och etablera din webbplats som en central resurs.
  • Möjlighet att erbjuda reklam och annonsplatser: En .DIRECTORY-domän ger dig möjlighet att erbjuda reklam och annonsplatser på din webbplats för att tjäna pengar.
  • Ökad trovärdighet: En .DIRECTORY-domän kan öka din trovärdighet genom att signalera att din webbplats är en auktoritativ källa för information inom ditt område.
  • Möjlighet att samla in användardata: En .DIRECTORY-domän ger dig möjlighet att samla in användardata och skapa en databas över användare inom ditt område.
  • Lätt att skapa länkar: En .DIRECTORY-domän gör det lätt att skapa länkar från andra webbplatser, vilket kan öka din sökmotoroptimering och trafik.
  • Möjlighet att skapa en unik webbadress: En .DIRECTORY-domän ger dig möjlighet att skapa en unik och minnesvärd webbadress som sticker ut från konkurrenterna.

Beställ domännamn och tjänster