.GROUP domännamn

Hos oss kan ni registrera .GROUP domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .GROUP domännamn

Registrera .GROUP domännamn / Domänregistrering .GROUP domän .GROUP är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .GROUP domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .GROUP toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .GROUP domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .GROUP domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .GROUP-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .GROUP domän.

.GROUP toppdomän

Toppdomän .GROUP
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .GROUP domännamn

Antal år Pris
1 440 SEK
2 880 SEK
3 1320 SEK
4 1760 SEK
5 2200 SEK
6 2640 SEK
7 3080 SEK
8 3520 SEK
9 3960 SEK
10 4400 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
2 880 SEK
3 1320 SEK
4 1760 SEK
5 2200 SEK
6 2640 SEK
7 3080 SEK
8 3520 SEK
9 3960 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
Antal år Pris
- 440 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .GROUP domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .GROUP domän:

  • Förstärk varumärkesidentiteten: Genom att använda .GROUP som domän ger du ditt företag en unik och minnesvärd identitet på webben.
  • Förenkla onlinekommunikationen: En .GROUP domän hjälper till att göra det tydligt att ditt företag tillhör en grupp eller ett nätverk av företag, vilket kan hjälpa till att förenkla onlinekommunikationen.
  • Visa upp samhörighet: Genom att använda .GROUP som din domän visar du upp att ditt företag är en del av en större grupp, vilket kan öka känslan av samhörighet inom gruppen.
  • Öka tillförlitligheten: Att ha en .GROUP-domän kan öka tillförlitligheten och trovärdigheten för ditt företag genom att visa att du är en del av en större grupp.
  • Skapa en plats för samarbete: En .GROUP domän kan användas för att skapa en plats på nätet där företag inom samma bransch eller nätverk kan samarbeta, utbyta idéer och hålla kontakten.
  • Förenkla marknadsföringen: En .GROUP domän gör det enklare att marknadsföra till andra företag inom samma bransch eller nätverk.
  • Visa upp expertis: Genom att använda .GROUP som domän kan du visa upp din expertis inom din bransch och positionera dig som en auktoritet inom gruppen.
  • Förbättra SEO: En .GROUP-domän kan hjälpa till att förbättra SEO eftersom den ger en tydlig och relevant beskrivning av din webbplats och dess innehåll.

Artiklar om .GROUP domäner

Beställ domännamn och tjänster