.GROUP domännamn

Hos oss kan ni registrera .GROUP domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .GROUP domännamn

Registrera .GROUP domännamn / Domänregistrering .GROUP domän .GROUP är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .GROUP domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .GROUP toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .GROUP domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .GROUP domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .GROUP-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .GROUP domän.

.GROUP toppdomän

Toppdomän .GROUP
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .GROUP domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .GROUP domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .GROUP domän:

  • Flexibilitet: .GROUP är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt.
  • Varumärke: En .GROUP domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och göra det lättare för människor att komma ihåg din webbplats.
  • Tillgänglighet: Eftersom det är en ny toppdomän kan det finnas många lediga domäner inom .GROUP, det ger dig möjlighet att hitta ett bra domännamn.
  • Tillit: Registrering av en .GROUP domän kan också hjälpa till att bygga tillit hos dina kunder och potentiella kunder eftersom det visar att din verksamhet är seriös och professionell.
  • Professionalism: En .GROUP domän visar tydligt på din professionalism och kompetens, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .GROUP toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .GROUP domäner

Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster