.HEALTH domännamn

Hos oss kan ni registrera .HEALTH domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .HEALTH domännamn

Registrera .HEALTH domännamn / Domänregistrering .HEALTH domän .HEALTH är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .HEALTH domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .HEALTH toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .HEALTH domännamn

För att registrera, förnya eller överföra ett .HEALTH-domännamn måste registranter följa alla tillämpliga lagar, inklusive de som rör personlig hälsoinformation, kommunikationssäkerhet, öppenhet, förbjudna metoder och alla krav som rör specifika hälsoaktiviteter. Ytterligare villkor inkluderar men är inte begränsade till:
  • Alla live-webbplatser, utom de som är parkerade, måste använda ett SSL-certifikat
  • Varje onlineapotek som säljer receptbelagda läkemedel online måste vara certifierat av Legitscript
  • Webbplatser som tillhandahåller klinisk data måste ange sina källor
  • Alla webbplatser måste tillhandahålla minst en kontaktmetod
Registryt kommer att övervaka registreringarna och användningen av alla domännamn för att säkerställa överensstämmelse med registreringspolicyn. Registryt förbehåller sig rätten att stänga av och / eller radera domäner som bryter mot villkoren. Inga återbetalningar kommer att ges.

.HEALTH toppdomän

Toppdomän .HEALTH
TLD Förvaltare: DotHealth, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.health
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .HEALTH domännamn

Antal år Pris
1 750 SEK
2 1500 SEK
3 2250 SEK
4 3000 SEK
5 3750 SEK
6 4500 SEK
7 5250 SEK
8 6000 SEK
9 6750 SEK
10 7500 SEK
Antal år Pris
1 750 SEK
2 1500 SEK
3 2250 SEK
4 3000 SEK
5 3750 SEK
6 4500 SEK
7 5250 SEK
8 6000 SEK
9 6750 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 750 SEK
Antal år Pris
- 750 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .HEALTH domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .HEALTH domän:

  • Branschspecifik identifiering: Att registrera en .HEALTH domän kan hjälpa till att identifiera din webbplats som relaterad till hälsa och välbefinnande, vilket kan göra det lättare för potentiella kunder att hitta och lita på din webbplats.
  • Trovärdighet: En .HEALTH domän kan också hjälpa till att öka trovärdigheten för din webbplats, eftersom det visar att du är seriös och engagerad i hälsa och välbefinnande.
  • Minne: En .HEALTH domän kan också vara lättare att komma ihåg och kan hjälpa till att öka trafiken till din webbplats.
  • Skiljer sig från mängden: Att registrera en .HEALTH domän kan skilja din webbplats från mängden av andra webbplatser i samma bransch, vilket kan göra det lättare för potentiella kunder att hitta och komma ihåg din webbplats.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .HEALTH toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster