.HOLDINGS domännamn

Hos oss kan ni registrera .HOLDINGS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .HOLDINGS domännamn

Registrera .HOLDINGS domännamn / Domänregistrering .HOLDINGS domän .HOLDINGS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .HOLDINGS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .HOLDINGS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .HOLDINGS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .HOLDINGS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .HOLDINGS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .HOLDINGS domän.

.HOLDINGS toppdomän

Toppdomän .HOLDINGS
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .HOLDINGS domännamn

Antal år Pris
1 550 SEK
2 1100 SEK
3 1650 SEK
4 2200 SEK
5 2750 SEK
6 3300 SEK
7 3850 SEK
8 4400 SEK
9 4950 SEK
10 5500 SEK
Antal år Pris
1 550 SEK
2 1100 SEK
3 1650 SEK
4 2200 SEK
5 2750 SEK
6 3300 SEK
7 3850 SEK
8 4400 SEK
9 4950 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 550 SEK
Antal år Pris
- 550 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .HOLDINGS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .HOLDINGS domän:

  • Flexibilitet: .HOLDINGS är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt.
  • Varumärke: En .HOLDINGS domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och göra det lättare för människor att komma ihåg din webbplats.
  • Tillgänglighet: Eftersom det är en ny toppdomän kan det finnas många lediga domäner inom .HOLDINGS, det ger dig möjlighet att hitta ett bra domännamn.
  • Tillit: Registrering av en .HOLDINGS domän kan också hjälpa till att bygga tillit hos dina kunder och potentiella kunder eftersom det visar att din verksamhet är seriös och professionell.
  • Professionalism: En .HOLDINGS domän visar tydligt på din professionalism och kompetens, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .HOLDINGS toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster