.HOLDINGS domännamn

Hos oss kan ni registrera .HOLDINGS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .HOLDINGS domännamn

Registrera .HOLDINGS domännamn / Domänregistrering .HOLDINGS domän .HOLDINGS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .HOLDINGS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .HOLDINGS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .HOLDINGS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .HOLDINGS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .HOLDINGS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .HOLDINGS domän.

.HOLDINGS toppdomän

Toppdomän .HOLDINGS
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .HOLDINGS domännamn

Antal år Pris
1 730 SEK
2 1460 SEK
3 2190 SEK
4 2920 SEK
5 3650 SEK
6 4380 SEK
7 5110 SEK
8 5840 SEK
9 6570 SEK
10 7300 SEK
Antal år Pris
1 730 SEK
2 1460 SEK
3 2190 SEK
4 2920 SEK
5 3650 SEK
6 4380 SEK
7 5110 SEK
8 5840 SEK
9 6570 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 730 SEK
Antal år Pris
- 730 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .HOLDINGS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .HOLDINGS domän:

  • Var tydlig med din verksamhet: En .HOLDINGS domän ger din webbplats en specifik och professionell identitet som klart indikerar att din webbplats innehåller information om företags- och investeringsportföljer.
  • Ge trovärdighet: Genom att använda en .HOLDINGS domän kan du ge din webbplats en extra nivå av trovärdighet, vilket kan hjälpa dig att bygga upp förtroendet hos kunder, investerare och partners.
  • Skilj dig från konkurrensen: Genom att använda en .HOLDINGS domän kan du skilja dig från konkurrenter som använder vanliga toppdomäner som .com eller .net.
  • Enkel att komma ihåg: En .HOLDINGS domän är kort och lätt att komma ihåg, vilket gör det enklare för besökare att hitta och komma ihåg din webbplats.
  • Ökad synlighet: Genom att använda en .HOLDINGS domän kan du förbättra din webbplats synlighet i sökmotorer, vilket kan hjälpa dig att locka mer trafik och fler besökare till din webbplats.
  • Flexibilitet: En .HOLDINGS domän ger dig flexibilitet att skapa en webbplats med olika innehåll, inklusive information om företagshistoria, portföljinvesteringar och aktuella marknadsförhållanden.
  • Branding möjligheter: En .HOLDINGS domän ger dig möjlighet att skapa en stark varumärkesidentitet för ditt företag och att kommunicera dina värderingar och expertis på ett tydligt och effektivt sätt.

Beställ domännamn och tjänster