.INFO domännamn

Hos oss kan ni registrera .INFO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .INFO domännamn

Registrera .INFO domännamn / Domänregistrering .INFO domän .INFO är en generisk toppdomän som står för Information. Toppdomänen .INFO är öppen för både företag och privatpersoner att registrera domännamn i. Välkommen att registrera ditt .INFO domännamn hos oss.

Vi erbjuder även snapback av .INFO domännamn.

Krav för att få registrera .INFO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .INFO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .INFO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .INFO domän.

.INFO toppdomän

Toppdomän .INFO
TLD Förvaltare: Afilias Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.afilias.net
Minsta antal tillåtna tecken 1
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .INFO domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
10 3000 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 0 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .INFO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .INFO domän:

  • Allmänt syfte: .INFO är en generisk toppdomän (gTLD) som är avsedd för allmän information och kan användas för en mängd olika syften.
  • Bra för information och nyheter: Eftersom .INFO är avsedd för information, kan det vara ett bra val för webbplatser som är inriktade på att presentera nyheter eller allmän information.
  • Enkel att komma ihåg: .INFO är enkel att komma ihåg och kan hjälpa besökare att lätt hitta tillbaka till din webbplats.
  • Många lediga domäner: Eftersom .INFO är en gammal toppdomän finns det många lediga domäner med ett lämpligt namn.
  • Möjlighet att bygga varumärke: En .INFO domän kan hjälpa till att skapa och bygga ett varumärke för din verksamhet eller ditt projekt.
  • Möjlighet att skilja sig från konkurrenterna: Registrera en .INFO domän kan hjälpa dig att skilja dig från konkurrenter med .com eller andra vanligare toppdomännamn.
  • Lätt att annonsera: .INFO domäner är lätta att annonsera eftersom de är välkända och kan vara lätta för människor att minnas.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .INFO toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .INFO domäner

Beställ domännamn och tjänster