.ING domännamn

Hos oss kan ni registrera .ING domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ING domännamn

Registrera .ING domännamn / Domänregistrering .ING domän .ING är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .ING domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .ING toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .ING domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ING domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ING-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ING domän.

.ING toppdomän

Toppdomän .ING
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .ING inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .ING domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ING domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ING domän:

 • Inspiration och Motivation (Inspire.ING): Skapa en plattform för att inspirera och motivera människor. Använd .ING-domänen för att dela framgångshistorier, citat och livsstilsråd.
 • Kreativitet och Skapande (Creat.ING): Om du är konstnärlig eller skapar innehåll, kan en .ING-domän användas för att visa upp ditt kreativa arbete och inspirera andra att skapa.
 • Utbildning och Inlärning (Learn.ING): Använd .ING för att skapa en online-utbildningsplattform där du kan erbjuda kurser och resurser för inlärning och personlig utveckling.
 • Hälsa och Välmående (Train.ING): Om du är inom hälso- och välmåendebranschen kan .ING-domänen användas för att marknadsföra din verksamhet och dela hälsotips.
 • Företagande och Entreprenörskap (Entrepreneur.ING): Skapa en resursplattform för blivande entreprenörer och affärsidéer. Här kan du dela råd om företagande och starta en företagsblogg.
 • Resor och Äventyr (Adventur.ING): Om du älskar att resa eller äventyra, använd .ING-domänen för att dokumentera dina äventyr och dela reseberättelser.
 • Matlagning och Mat (Cook.ING): Om du är en kock eller matentusiast kan du använda .ING för att dela recept, matlagningstips och matrelaterade äventyr.
 • Miljömedvetenhet (Sustain.ING): Fokusera på miljövänliga initiativ och hållbarhet. Dela information om återvinning, miljöskydd och grön livsstil.
 • Teknik och Innovation (Innovat.ING): För teknikentusiaster och innovationsälskare kan .ING-domänen vara en plattform för att dela de senaste tekniska framstegen och idéerna.
 • Hobbyer och Samlingar (Collect.ING): Om du har en hobby eller samlar något kan .ING användas för att dela din passion med andra entusiaster.
 • Människor och Berättelser (Connect.ING): Skapa en online-community där människor kan ansluta och dela sina livsberättelser och upplevelser.
 • Global Inverkan (Impact.ING): Använd din .ING-webbplats för att belysa globala frågor och hur människor kan påverka förändring.
 • Entertainment och Underhållning (Entertain.ING): För nöjesindustrin, använd .ING för att dela roliga innehåll och underhållande berättelser.
 • Kreativa Marknadsföringskampanjer (Market.ING): För företag kan .ING-domänen användas för att lansera kreativa marknadsföringskampanjer och interaktiva reklamkoncept.
 • E-sport och Spel (Game.ING): För gaming- och e-sportentusiaster, använd .ING för att bygga en plattform för gamingnyheter, tips och tävlingar.
 • Community Engagemang (Engag.ING): Skapa ett engagemang och interaktionscenter där människor kan engagera sig i diskussioner och projekt.

Beställ domännamn och tjänster