.INSURANCE domännamn

Hos oss kan ni registrera .INSURANCE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .INSURANCE domännamn

Registrera .INSURANCE domännamn / Domänregistrering .INSURANCE domän .INSURANCE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .INSURANCE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .INSURANCE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .INSURANCE domännamn

Innan man kan registrera en .INSURANCE domän måste man verifiera sig på https://www.register.insurance/get-started/ , när det är gjort kan ni lägga in ordern hos oss.

.INSURANCE toppdomän

Toppdomän .INSURANCE
TLD Förvaltare: fTLD Registry Services LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.insurance
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .INSURANCE inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .INSURANCE domännamn

Antal år Pris
1 12000 SEK
2 24000 SEK
3 36000 SEK
4 48000 SEK
5 60000 SEK
6 72000 SEK
7 84000 SEK
8 96000 SEK
9 108000 SEK
10 120000 SEK
Antal år Pris
1 12000 SEK
2 24000 SEK
3 36000 SEK
4 48000 SEK
5 60000 SEK
6 72000 SEK
7 84000 SEK
8 96000 SEK
9 108000 SEK
Antal år Pris
1 12100 SEK
Antal år Pris
1 12000 SEK
Antal år Pris
- 12000 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .INSURANCE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .INSURANCE domän:

  • Tydlig identitet: En .INSURANCE domän ger försäkringsbolag, försäkringsmäklare och andra försäkringsrelaterade företag möjlighet att ha en tydlig identitet på webben som visar vad de är specialiserade på.
  • Kort och minnesvärd domän: .INSURANCE är en kort och minnesvärd domän som gör att besökare kan komma ihåg din webbplatsadress enklare, vilket kan leda till ökad trafik.
  • Sökmotoroptimering: Att använda en .INSURANCE domän kan hjälpa till att förbättra din sökmotoroptimering, vilket kan öka din synlighet på sökmotorerna.
  • Ökad trovärdighet: .INSURANCE är en branschspecifik domän som ger din webbplats en ökad trovärdighet och auktoritet inom försäkringsbranschen.
  • Skydd av varumärket: Genom att registrera en .INSURANCE domän kan du skydda ditt varumärke online och undvika att andra använder din företagsnamn på webben.
  • Tillgänglighet: Eftersom .INSURANCE är en relativt ny domän finns det fortfarande många tillgängliga namn att välja mellan, vilket ger dig möjlighet att få en kort och minnesvärd domän som passar din verksamhet.
  • Exklusivitet: Eftersom .INSURANCE är en branschspecifik domän kan det ge en känsla av exklusivitet och professionalism som kan öka besökarens förtroende för din webbplats och ditt företag.
  • Möjlighet att differentiera: Genom att använda en .INSURANCE domän kan du differentiera dig från andra försäkringsbolag och mäklare som använder mer allmänna domäner.
  • Bättre kundupplevelse: En kort och minnesvärd domän kan hjälpa kunderna att hitta din webbplats snabbare och ge en bättre kundupplevelse.
  • Enklare att kommunicera: En .INSURANCE domän kan göra det enklare att kommunicera din webbplatsadress till potentiella kunder och samarbetspartners inom försäkringsbranschen.

Beställ domännamn och tjänster