.INTERNATIONAL domännamn

Hos oss kan ni registrera .INTERNATIONAL domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .INTERNATIONAL domännamn

Registrera .INTERNATIONAL domännamn / Domänregistrering .INTERNATIONAL domän .INTERNATIONAL är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .INTERNATIONAL domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .INTERNATIONAL toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .INTERNATIONAL domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .INTERNATIONAL domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .INTERNATIONAL-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .INTERNATIONAL domän.

.INTERNATIONAL toppdomän

Toppdomän .INTERNATIONAL
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .INTERNATIONAL domännamn

Antal år Pris
1 420 SEK
2 840 SEK
3 1260 SEK
4 1680 SEK
5 2100 SEK
6 2520 SEK
7 2940 SEK
8 3360 SEK
9 3780 SEK
10 4200 SEK
Antal år Pris
1 420 SEK
2 840 SEK
3 1260 SEK
4 1680 SEK
5 2100 SEK
6 2520 SEK
7 2940 SEK
8 3360 SEK
9 3780 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 420 SEK
Antal år Pris
- 420 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .INTERNATIONAL domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .INTERNATIONAL domän:

  • Global räckvidd: En .INTERNATIONAL-domän ger din webbplats en internationell närvaro och signalerar till besökare att ditt företag eller organisation har en global räckvidd.
  • Tydlig positionering: En .INTERNATIONAL-domän kan hjälpa till att tydligt positionera ditt varumärke som internationellt, vilket kan vara viktigt för företag som verkar på en global marknad.
  • Ökad trovärdighet: Att använda en .INTERNATIONAL-domän kan ge din webbplats en högre grad av trovärdighet, särskilt när det gäller internationella affärstransaktioner.
  • Förbättrad SEO: En .INTERNATIONAL-domän kan också förbättra din webbplats sökmotoroptimering (SEO) genom att signalera för sökmotorer att din webbplats har en global räckvidd.
  • Tillgänglighet: Eftersom .INTERNATIONAL-domänen är relativt ny, finns det fortfarande möjligheter att hitta och registrera korta och minnesvärda domännamn som annars skulle vara svåra att hitta på andra toppdomäner.
  • Flexibilitet: En .INTERNATIONAL-domän kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive företagswebbplatser, personliga bloggar och e-handelswebbplatser.
  • Differentiering: Användning av en .INTERNATIONAL-domän kan också hjälpa till att differentiera ditt varumärke från konkurrenter genom att signalera din internationella närvaro.

Beställ domännamn och tjänster