.LAW domännamn

Hos oss kan ni registrera .LAW domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .LAW domännamn

Registrera .LAW domännamn / Domänregistrering .LAW domän .LAW är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .LAW domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .LAW toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .LAW domännamn

  • Registreringar kommer inte ske i realtid utan kommer verifieras av tredje part innan domänen aktiveras.
  • Ni kan självklart registrera er advokatfirmas .LAW domännamn men ägaren av domännamnet måste vara en enskild kvalificerad advokat.
  • Ägaren av domännamnet måste associeras med ett ackrediterings-ID. Det går inte att använda advokatfirmans ackrediterings-ID.

.LAW toppdomän

Toppdomän .LAW
TLD Förvaltare: Minds + Machines Group Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois-dub.mm-registry.com
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .LAW domännamn

Antal år Pris
1 1300 SEK
Antal år Pris
1 1300 SEK
Antal år Pris
1 1900 SEK
Antal år Pris
1 1300 SEK
Antal år Pris
- 1300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .LAW domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .LAW domän:

  • Tydlighet: En .LAW domän kan ge en tydlig signal till besökare på din webbplats att du är en legitim juridisk expert eller företag.
  • Etablerad: Att ha en .LAW domän kan bidra till att skapa förtroende hos besökare och ge intryck av att du är etablerad inom ditt område.
  • Sökmotoroptimering: Sökmotorer kan ge en viss fördel till webbplatser med branschspecifika domäner när det gäller ranking i sökresultaten.
  • Unikhet: En .LAW domän är unik och kan göra det lättare att komma ihåg och hitta din webbplats jämfört med andra vanliga toppdomäner.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .LAW toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .LAW domäner

Beställ domännamn och tjänster