.LIMITED domännamn

Hos oss kan ni registrera .LIMITED domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .LIMITED domännamn

Registrera .LIMITED domännamn / Domänregistrering .LIMITED domän .LIMITED är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .LIMITED domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .LIMITED toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .LIMITED domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .LIMITED domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .LIMITED-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .LIMITED domän.

.LIMITED toppdomän

Toppdomän .LIMITED
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .LIMITED domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .LIMITED domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .LIMITED domän:

  • Professionalism: Genom att använda .LIMITED domänen kan din verksamhet ge ett professionellt intryck, vilket kan hjälpa till att öka förtroendet från kunder och partners.
  • Unikhet: Eftersom .LIMITED inte är en vanlig toppdomän kan det hjälpa till att särskilja din verksamhet från konkurrenterna och göra den mer minnesvärd.
  • Tillgänglighet: Med .LIMITED domän kan du hitta tillgängliga domännamn som kanske inte är tillgängliga för andra vanliga toppdomäner som .com eller .net.
  • Identifiering: .LIMITED kan också hjälpa till att identifiera din verksamhet som en begränsad ansvarig organisation (Ltd), vilket kan öka din trovärdighet och visa att din verksamhet har en formell struktur.
  • Sökoptimering: Med .LIMITED domän kan din verksamhet dra nytta av sökmotoroptimering, eftersom sökmotorer ofta ger företräde åt relevanta sökresultat som innehåller relevanta sökord i domännamnet.
  • Marknadsföring: .LIMITED domänen kan användas som en del av din marknadsföringsstrategi för att öka medvetenheten om din verksamhet och nå ut till en mer specialiserad publik.
  • Skydd: .LIMITED kan också hjälpa till att skydda ditt varumärke och intellektuella egendom genom att förhindra att andra företag använder liknande domännamn för att dra nytta av din varumärkesidentitet.
  • Internationalisering: .LIMITED domänen kan hjälpa till att visa att din verksamhet har internationell närvaro och kan hjälpa till att locka till sig internationella kunder och partners.
  • Flexibilitet: .LIMITED domänen ger din verksamhet flexibilitet att använda en mängd olika underdomäner som passar dina behov, t.ex. sales.yourbusiness.limited eller blog.yourbusiness.limited.

Beställ domännamn och tjänster