.LIVE domännamn

Hos oss kan ni registrera .LIVE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .LIVE domännamn

Registrera .LIVE domännamn / Domänregistrering .LIVE domän .LIVE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .LIVE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .LIVE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .LIVE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .LIVE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .LIVE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .LIVE domän.

.LIVE toppdomän

Toppdomän .LIVE
TLD Förvaltare: United TLD Holdco Ltd.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.rightside.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .LIVE domännamn

Antal år Pris
1 410 SEK
2 820 SEK
3 1230 SEK
4 1640 SEK
5 2050 SEK
6 2460 SEK
7 2870 SEK
8 3280 SEK
9 3690 SEK
10 4100 SEK
Antal år Pris
1 410 SEK
2 820 SEK
3 1230 SEK
4 1640 SEK
5 2050 SEK
6 2460 SEK
7 2870 SEK
8 3280 SEK
9 3690 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 410 SEK
Antal år Pris
- 410 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .LIVE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .LIVE domän:

  • Upplev evenemang i realtid: .LIVE-domänen ger möjlighet att skapa en plattform för att direktsända evenemang till publik över hela världen. Det kan vara musikuppträdanden, sportevenemang, konferenser, seminarier och mycket mer.
  • Engagera besökare: .LIVE-domänen ger en möjlighet att skapa en interaktiv upplevelse genom att bjuda in besökare att kommentera, chatta och interagera under evenemanget. Det skapar en känsla av samhörighet och engagemang.
  • Skapa en online-plattform för verksamheten: .LIVE-domänen ger en unik möjlighet att skapa en online-plattform som speglar verksamhetens image och värderingar. Det kan vara en plats att dela erfarenheter, upplevelser och kunskap med en bredare publik.
  • Öka synligheten: .LIVE-domänen är en relativt ny toppdomän och kan vara en möjlighet att öka synligheten i sökmotorer. Genom att använda en relevant och unik .LIVE-domän, kan man öka möjligheten att hamna högre i sökresultaten.
  • Skapa en varumärkesmedvetenhet: .LIVE-domänen ger en möjlighet att skapa en varumärkesmedvetenhet kring evenemang eller verksamhet. Det ger en unik möjlighet att differentiera sig från konkurrenterna och att skapa en starkare kundrelation.
  • Används inom olika branscher: .LIVE-domänen kan användas av olika branscher, såsom underhållning, media, utbildning och mer. Det är en mångsidig toppdomän som passar för en rad olika ändamål.

Beställ domännamn och tjänster