.LTD domännamn

Hos oss kan ni registrera .LTD domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .LTD domännamn

Registrera .LTD domännamn / Domänregistrering .LTD domän .LTD är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .LTD domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .LTD toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .LTD domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .LTD domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .LTD-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .LTD domän.

.LTD toppdomän

Toppdomän .LTD
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .LTD domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .LTD domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .LTD domän:

  • Professionell image: En .LTD-domän ger en professionell image för ditt företag, vilket kan hjälpa till att bygga förtroende bland kunder och potentiella affärspartner.
  • Sökmotoroptimering: En .LTD-domän kan hjälpa till att förbättra din sökmotoroptimering, eftersom sökmotorer ofta prioriterar mer specifika toppdomäner som .LTD.
  • Öka varumärkesmedvetenheten: Genom att använda en .LTD-domän kan du hjälpa till att öka medvetenheten om ditt företags varumärke genom att göra det enklare att hitta din webbplats.
  • Förbättra kundupplevelsen: En kort och minnesvärd .LTD-domän kan hjälpa till att förbättra kundupplevelsen genom att göra det enklare att komma ihåg din webbadress och hitta din webbplats.
  • Öka trovärdigheten: En .LTD-domän kan hjälpa till att öka företagets trovärdighet eftersom det visar att du har registrerat ditt företagsnamn som en officiell juridisk enhet.
  • Öka möjligheterna att bli hittad: En .LTD-domän kan göra det enklare för kunder att hitta ditt företag online genom att använda sökord relaterade till ditt företagsnamn eller verksamhet.
  • Skydd av ditt företagsnamn: Genom att registrera ditt företagsnamn som en .LTD-domän kan du skydda det från andra som kan försöka utnyttja eller kopiera ditt varumärke online.
  • Internationalisering: En .LTD-domän är internationellt erkänd och kan användas för att nå ut till kunder över hela världen.
  • Förbättra kommunikationen: En .LTD-domän kan användas för att förbättra kommunikationen med kunder och potentiella affärspartner genom att använda en kort och minnesvärd webbadress för din företagswebbplats.
  • Flexibilitet: En .LTD-domän ger flexibilitet för ditt företag eftersom det kan användas för att marknadsföra produkter, tjänster eller andra initiativ online.

Beställ domännamn och tjänster