.LTDA domännamn

Hos oss kan ni registrera .LTDA domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .LTDA domännamn

Registrera .LTDA domännamn / Domänregistrering .LTDA domän .LTDA är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .LTDA domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .LTDA toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .LTDA domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .LTDA domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .LTDA-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .LTDA domän.

.LTDA toppdomän

Toppdomän .LTDA
TLD Förvaltare: InterNetX Corp.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.afilias-srs.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .LTDA domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
10 5000 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .LTDA domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .LTDA domän:

  • Visa ditt engagemang för Latinamerika: Om du driver ett företag som verkar i Latinamerika eller som är inriktat på latinamerikanska kunder, kan en .LTDA-domän hjälpa dig att visa ditt engagemang för regionen och därmed bygga varumärkeslojalitet.
  • Öka din synlighet på nätet: En .LTDA-domän ger dig möjlighet att välja en kort, minnesvärd och relevant domänadress som kan göra det lättare för kunder att hitta dig på nätet.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .LTDA-domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra att andra tar ditt företagsnamn som en domänadress. Detta kan också hjälpa dig att förhindra missbruk och bedrägeri.
  • Öka din trovärdighet: Att ha en professionell domänadress kan öka din trovärdighet och ge kunderna förtroende för ditt företag. En .LTDA-domän visar att ditt företag är inriktat på latinamerikanska kunder och verkar i en specifik region.
  • Anpassa din online-närvaro: En .LTDA-domän ger dig möjlighet att anpassa din online-närvaro och kommunicera direkt med din målgrupp på ett sätt som kan öka konverteringar och stärka ditt varumärke.
  • Få tillgång till lediga domäner: Eftersom .LTDA är en relativt ny toppdomän kan du ha större chans att hitta en kort, minnesvärd och relevant domänadress som kanske inte finns tillgänglig under andra toppdomäner.
  • Utnyttja sökmotoroptimering: Genom att välja en .LTDA-domän med relevanta sökord kan du öka dina chanser att synas högre upp i sökmotorresultaten när latinamerikanska kunder söker efter dina produkter eller tjänster online.
  • Använda en lokal domänadress: Att ha en .LTDA-domän kan hjälpa dig att visa att ditt företag är inriktat på lokal marknad och kulturella behov, vilket kan öka förtroendet och lojaliteten från kunder i Latinamerika.
  • Möjlighet att differentiera: Med en .LTDA-domän kan du skilja dig från konkurrenterna genom att använda en toppdomän som är specifik för latinamerikanska kunder och marknader.
  • Enkelhet: Att välja en .LTDA-domän kan också göra det enklare att hantera din online-närvaro, särskilt om du redan är verksam i Latinamerika eller om du planerar att utöka ditt företag till regionen.

Beställ domännamn och tjänster