.MANAGEMENT domännamn

Hos oss kan ni registrera .MANAGEMENT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .MANAGEMENT domännamn

Registrera .MANAGEMENT domännamn / Domänregistrering .MANAGEMENT domän .MANAGEMENT är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .MANAGEMENT domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .MANAGEMENT toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .MANAGEMENT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .MANAGEMENT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .MANAGEMENT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .MANAGEMENT domän.

.MANAGEMENT toppdomän

Toppdomän .MANAGEMENT
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .MANAGEMENT domännamn

Antal år Pris
1 360 SEK
2 720 SEK
3 1080 SEK
4 1440 SEK
5 1800 SEK
6 2160 SEK
7 2520 SEK
8 2880 SEK
9 3240 SEK
10 3600 SEK
Antal år Pris
1 360 SEK
2 720 SEK
3 1080 SEK
4 1440 SEK
5 1800 SEK
6 2160 SEK
7 2520 SEK
8 2880 SEK
9 3240 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 360 SEK
Antal år Pris
- 360 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .MANAGEMENT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .MANAGEMENT domän:

  • Branschspecifik: .MANAGEMENT-domänen är specifik för ledningsbranschen, vilket kan hjälpa till att visa dina kunder och besökare att du är en expert inom området.
  • Klar identitet: Genom att använda en .MANAGEMENT-domän kan du skapa en tydlig och distinkt online-identitet för din verksamhet, som hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna.
  • Lätt minnesvärd: .MANAGEMENT-domänen är lätt att minnas, vilket gör det enklare för människor att hitta och besöka din webbplats.
  • Bra för sökmotorer: Sökmotorer har en tendens att värdera domäner som är branschspecifika och relevanta högre, så att använda en .MANAGEMENT-domän kan hjälpa till att öka din synlighet i sökmotorer.
  • Förbättrar användbarhet: .MANAGEMENT-domänen är lätt att förstå och gör det enklare för användare att hitta och navigera på din webbplats.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .MANAGEMENT toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster