.MARKETING domännamn

Hos oss kan ni registrera .MARKETING domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .MARKETING domännamn

Registrera .MARKETING domännamn / Domänregistrering .MARKETING domän .MARKETING är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .MARKETING domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .MARKETING toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .MARKETING domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .MARKETING domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .MARKETING-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .MARKETING domän.

.MARKETING toppdomän

Toppdomän .MARKETING
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .MARKETING domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .MARKETING domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .MARKETING domän:

  • Relevant för branschen: .MARKETING-domänen är specifik för marknadsföringsbranschen, vilket kan hjälpa till att visa dina kunder och besökare att du är en expert inom området.
  • Klar identitet: Genom att använda en .MARKETING-domän kan du skapa en tydlig och distinkt online-identitet för din verksamhet, som hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna.
  • Lätt minnesvärd: .MARKETING-domänen är lätt att minnas, vilket gör det enklare för människor att hitta och besöka din webbplats.
  • Bra för sökmotorer: Sökmotorer har en tendens att värdera domäner som är branschspecifika och relevanta högre, så att använda en .MARKETING-domän kan hjälpa till att öka din synlighet i sökmotorer.
  • Lätt för målgruppen: Genom att använda en .MARKETING-domän kan du visa din målgrupp att du är en pålitlig och kompetent partner inom marknadsföringsbranschen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .MARKETING toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster