.MEME domännamn

Hos oss kan ni registrera .MEME domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .MEME domännamn

Registrera .MEME domännamn / Domänregistrering .MEME domän .MEME är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .MEME domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .MEME toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .MEME domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .MEME domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .MEME-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .MEME domän.

.MEME toppdomän

Toppdomän .MEME
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .MEME inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .MEME domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .MEME domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .MEME domän:

 • Mästare av Memes: Med en .MEME-domän visar du din kärlek och passion för memes. Det gör det tydligt för besökarna att din webbplats är epicentret för allt som har med memes att göra.
 • Kreativt uttryck: En .MEME-domän ger dig möjlighet att vara så kreativ som möjligt. Du kan skapa och dela memes i en unik och rolig form som inte är begränsad av de traditionella domänändelserna.
 • Community Building: Skapa en gemenskap av meme-entusiaster och meme-skapare som kan dela, kommentera och diskutera de senaste och mest populära memerna på din webbplats.
 • Viralt: Memes är kända för att sprida sig snabbt och bli viral. Genom att ha en .MEME-domän kan du öka dina chanser att skapa en viral meme och få massiv exponering.
 • Memes för Företag: Om du driver ett företag kan en .MEME-domän användas för att skapa roliga och relaterade memes som engagerar din publik och hjälper till att öka varumärkeskännedomen.
 • Humoristisk Blogg: Skapa en humoristisk blogg med en .MEME-domän där du delar dina tankar och skriver recensioner om de roligaste och mest virala memerna på internet.
 • Online Memeshop: Starta en onlinebutik som säljer meme-relaterade produkter och tjänster, från t-shirts med meme-tryck till anpassade meme-designer.
 • Uppmuntra Kreativitet: Din .MEME-domän kan bli en plattform för unga och lovande meme-skapare att dela sina verk och få erkännande och stöd.
 • Nostalgi: Eftersom memer ofta är tidsbundna, kan du använda din .MEME-domän för att återuppliva gamla favoriter och skapa en nostalgisk upplevelse för besökarna.
 • Kommunikation: Använd .MEME-domänen för att kommunicera med din publik på ett lättsamt och humoristiskt sätt, vilket kan öka interaktionen och engagemanget.
 • Varumärkesmedvetenhet: Om du är ett företag kan en .MEME-domän användas för att öka din varumärkesmedvetenhet på ett roligt och minnesvärt sätt.

Beställ domännamn och tjänster