.NGO domännamn

Hos oss kan ni registrera .NGO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .NGO domännamn

Registrera .NGO domännamn / Domänregistrering .NGO domän .NGO är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .NGO domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .NGO toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .NGO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .NGO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .NGO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .NGO domän.

.NGO toppdomän

Toppdomän .NGO
TLD Förvaltare: Public Interest Registry
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.publicinterestregistry.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .NGO domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 1900 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .NGO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .NGO domän:

  • Tydlig identifiering: .NGO-domänen ger en tydlig identifiering för ideella organisationer, icke-statliga organisationer, välgörenhetsorganisationer och andra icke-vinstdrivande organisationer, vilket gör det lättare för människor att hitta och ansluta till organisationens webbplats.
  • Enkel identifiering: En .NGO domän gör det lättare för människor att identifiera din organisation som en non-profit och kan därmed öka förtroendet hos potentiella donatorer eller följare.
  • Begränsad tillgång: .NGO domäner är endast tillgängliga för verkliga non-profit organisationer, vilket kan göra det svårt för konkurrenterna att registrera en liknande domän.
  • Skiljer sig från .ORG domän: En .NGO domän är ett annat alternativ till .ORG domän som är vanligt för non-profit organisationer.
  • Ökad trovärdighet: Att ha en .NGO-domän kan öka organisationens trovärdighet och förtroende bland allmänheten, då det visar att organisationen är en legitimerad ideell organisation.
  • Global räckvidd: .NGO-domänen är internationellt erkänd, vilket ger organisationen global räckvidd och tillgänglighet, vilket kan hjälpa till att öka organisationens medvetenhet och stöd från hela världen.
  • Mer minnesvärd webbadress: En .NGO-domän ger en kort och minnesvärd webbadress som är lätt att komma ihåg, vilket gör det enklare för människor att hitta organisationens webbplats.
  • Möjlighet att skilja sig från konkurrenter: Att ha en .NGO-domän kan hjälpa organisationen att skilja sig från konkurrenter och andra organisationer som inte har en liknande domän, vilket kan ge fördelar när det gäller marknadsföring och varumärkesbyggande.
  • Bättre sökmotoroptimering: Att ha en relevant och minnesvärd domän, som .NGO, kan hjälpa organisationens webbplats att ranka högre i sökmotorernas resultat, vilket kan leda till ökad trafik och medvetenhet.

Beställ domännamn och tjänster