.NRW domännamn

Hos oss kan ni registrera .NRW domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .NRW domännamn

Registrera .NRW domännamn / Domänregistrering .NRW domän .NRW är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .NRW domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .NRW toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .NRW domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .NRW domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .NRW-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .NRW domän.

.NRW toppdomän

Toppdomän .NRW
TLD Förvaltare: Minds + Machines GmbH
Toppdomänstyp geo
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.nrw
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .NRW domännamn

Antal år Pris
1 550 SEK
Antal år Pris
1 550 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 550 SEK
Antal år Pris
- 550 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .NRW domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .NRW domän:

  • Lokal relevans: Om du har en verksamhet eller en organisation som är relaterad till Nordrhein-Westfalen eller den regionen i Tyskland kan en .NRW domän vara ett bra val eftersom det visar att du är verksam i eller relaterad till detta område.
  • Skiljer sig från andra domäner: En .NRW domän skiljer sig från vanliga domäner som .com och kan hjälpa dig att skilja dig från mängden.
  • Känns tyskt: En .NRW domän kan göra att ditt varumärke eller din verksamhet verkar mer tyskt och kan hjälpa dig att fånga den tyska marknaden eller den tyska publiken.
  • Bättre möjlighet att få önskad domännamn: Det finns många populära ord och fraser som redan är registrerade som .com domäner, men det finns möjlighet att få önskad domännamn med .nrw domän.
  • Speciellt för Nordrhein-Westfalen: .nrw är en toppdomän som är specifikt för Nordrhein-Westfalen, det är ett unikt tillfälle att skapa en närvaro på internet med en specifik relation till Nordrhein-Westfalen.

Artiklar om .NRW domäner

Beställ domännamn och tjänster