.OOO domännamn

Hos oss kan ni registrera .OOO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .OOO domännamn

Registrera .OOO domännamn / Domänregistrering .OOO domän .OOO är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .OOO domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .OOO toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .OOO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .OOO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .OOO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .OOO domän.

.OOO toppdomän

Toppdomän .OOO
TLD Förvaltare: INFIBEAM INCORPORATION LIMITED
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.ooo
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .OOO domännamn

Antal år Pris
1 450 SEK
Antal år Pris
1 450 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 450 SEK
Antal år Pris
- 450 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .OOO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .OOO domän:

  • Skapar unikhet: Eftersom .OOO är en relativt ny domän, är chansen större att du kan få ett unikt domännamn för din webbplats.
  • Lätt att komma ihåg: Domänen .OOO är enkel och lätt att komma ihåg. Detta kan hjälpa dina besökare att komma ihåg din webbadress lättare.
  • Global räckvidd: .OOO är en global domän, vilket innebär att du kan använda den för att nå en internationell publik.
  • Förbättra SEO: Eftersom .OOO är en ny och ovanlig domän kan det förbättra din sökmotoroptimering. Detta beror på att Google ger oftast företräde för nya och unika domäner.
  • Passar olika branscher: .OOO passar för olika branscher och kan användas för både personliga och företagswebbplatser.
  • Flexibilitet: .OOO ger dig flexibilitet att skapa olika typer av webbplatser, inklusive bloggar, försäljningswebbplatser, informationssidor och mycket mer.
  • Fräscht och modernt: .OOO är en modern och fräsch domän som kan förbättra din varumärkesidentitet och ge en känsla av nytänkande.
  • Skapar tillit: Att använda en nyskapande och unik domän som .OOO kan skapa en känsla av tillit hos dina besökare och kunder.
  • Öppnar möjligheter: Genom att registrera en .OOO domän kan du öppna upp nya möjligheter för din verksamhet och marknadsföring online.

Beställ domännamn och tjänster