.RU domännamn / ryska domäner / rysk domän

Hos oss kan ni registrera .RU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .RU domännamn

Registrera .RU domännamn / Domänregistrering .RU domän .RU är den officiella toppdomänen för Ryssland. Det är fritt fram för vem som helst att registrera domännamn under .RU toppdomänen. Välkommen att registrera ditt .RU domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .RU domännamn

Nyregistrering av domännamn i denna toppdomän är inte möjlig.

.RU toppdomän / ryska domäner / rysk domän

Toppdomän .RU
TLD Förvaltare: Coordination Center for TLD RU
Toppdomänstyp country-code
Land Ryssland
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.ru
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .RU domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 2000 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .RU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .RU domän:

  • Geografisk relevans: En .RU-domän signalerar omedelbart att din verksamhet är kopplad till Ryssland, vilket kan vara fördelaktigt om du riktar dig till en rysk målgrupp eller har affärsintressen i landet.
  • Förtroende och trovärdighet: Genom att använda en .RU-domän kan du bygga förtroende hos ryska användare och kunder, eftersom det ger en känsla av att du är en lokal eller officiell aktör i landet.
  • Lokal konkurrensfördel: Om du konkurrerar med lokala företag i Ryssland kan en .RU-domän hjälpa dig att differentiera dig och öka din synlighet bland ryska konsumenter.
  • Språkanpassning: Om din webbplats innehåller innehåll på ryska kan användningen av en .RU-domän underlätta för användare att identifiera och komma ihåg din webbadress, vilket kan leda till ökad trafik och engagemang.
  • SEO-fördelar: Sökmotorer som Google tar hänsyn till domänens geografiska toppdomän (TLD) vid rangordning av sökresultat. Genom att använda en .RU-domän kan du öka dina chanser att ranka högre i ryska sökresultat.
  • Ökad tillgänglighet: Vissa internetanvändare kan aktivt söka efter ryska webbplatser eller företag med .RU-domäner. Genom att registrera en .RU-domän gör du det lättare för dessa användare att hitta och komma i kontakt med dig.
  • Affärsmöjligheter: Att ha en .RU-domän kan öppna upp för affärsmöjligheter och partnerskap med ryska företag och organisationer som kanske föredrar att samarbeta med lokala aktörer.
  • Branding och identitet: Om ditt varumärke är förknippat med Ryssland kan en .RU-domän förstärka din identitet och ge en starkare koppling till den ryska marknaden.
  • Utvidgning av internationella marknader: Genom att registrera en .RU-domän kan du visa ditt intresse för att expandera till den ryska marknaden och attrahera potentiella kunder och partners från Ryssland.
  • Investering och värdeökning: Om du planerar att sälja din webbplats eller varumärke i framtiden kan en .RU-domän öka värdet på din tillgång, särskilt om du har etablerat en stark närvaro och användarbas i Ryssland.

Beställ domännamn och tjänster