.SRL domännamn

Hos oss kan ni registrera .SRL domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SRL domännamn

Registrera .SRL domännamn / Domänregistrering .SRL domän .SRL är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .SRL domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .SRL toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .SRL domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SRL domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SRL-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SRL domän.

.SRL toppdomän

Toppdomän .SRL
TLD Förvaltare: InterNetX Corp.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.afilias-srs.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SRL domännamn

Antal år Pris
1 450 SEK
2 900 SEK
3 1350 SEK
4 1800 SEK
5 2250 SEK
6 2700 SEK
7 3150 SEK
8 3600 SEK
9 4050 SEK
10 4500 SEK
Antal år Pris
1 450 SEK
2 900 SEK
3 1350 SEK
4 1800 SEK
5 2250 SEK
6 2700 SEK
7 3150 SEK
8 3600 SEK
9 4050 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 450 SEK
Antal år Pris
- 450 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SRL domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SRL domän:

  • Tydligt identifierad som ett "Sociedad de Responsabilidad Limitada" företag: Med en .SRL domän, kan du tydligt identifiera ditt företag som en "Sociedad de Responsabilidad Limitada" för alla som besöker din hemsida.
  • Skapa en lokal närvaro: Om ditt företag är baserat i Spanien eller Latinamerika kan en .SRL-domän hjälpa till att skapa en lokal närvaro på nätet och öka förtroendet från lokala kunder.
  • Ge en professionell image: En .SRL domän ger en professionell image till ditt företag och kan hjälpa dig att få förtroende hos dina kunder.
  • Öka trovärdigheten: Genom att registrera en .SRL domän kan du öka din trovärdighet som företag och visa att du är seriös i ditt företagande.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .SRL domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra andra företag från att registrera en liknande domän som kan förvirra dina kunder.
  • Tillgänglighet: Det kan fortfarande finnas en hel del möjligheter för att få din föredragna domän med .SRL, eftersom det är relativt nytt på marknaden.
  • Geografisk räckvidd: .SRL är en global toppdomän, så du kan använda den för att nå ut till potentiella kunder över hela världen.
  • Anpassade e-postadresser: En .SRL domän ger dig möjlighet att ha anpassade e-postadresser som gör det enklare för dina kunder och affärskontakter att komma i kontakt med dig.
  • SEO-fördelar: En .SRL domän kan ge dig SEO-fördelar genom att hjälpa dig att ranka högre i sökmotorerna för relevanta sökord och öka trafiken till din hemsida.
  • Flexibilitet: Med en .SRL domän har du flexibilitet att använda den på olika sätt för att stärka ditt varumärke och kommunicera med dina kunder på ett mer effektivt sätt.

Beställ domännamn och tjänster