.SWISS domännamn

Hos oss kan ni registrera .SWISS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SWISS domännamn

Registrera .SWISS domännamn / Domänregistrering .SWISS domän .SWISS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .SWISS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .SWISS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .SWISS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SWISS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SWISS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SWISS domän.

.SWISS toppdomän

Toppdomän .SWISS
TLD Förvaltare: Swiss Confederation
Toppdomänstyp community
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.swiss
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SWISS domännamn

Antal år Pris
1 1300 SEK
Antal år Pris
1 1300 SEK
Antal år Pris
1 2100 SEK
Antal år Pris
1 1300 SEK
Antal år Pris
- 1300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SWISS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SWISS domän:

  • Lokal relevans: Om du har en verksamhet eller en organisation som är relaterad till Schweiz, kan en .SWISS domän vara ett bra val eftersom det visar att du är verksam i eller relaterad till detta område.
  • Skiljer sig från andra domäner: En .SWISS domän skiljer sig från vanliga domäner som .com och kan hjälpa dig att skilja dig från mängden.
  • Känns mer "Schweiziskt": En .SWISS domän kan göra att ditt varumärke eller din verksamhet verkar mer "schweiziskt" och kan hjälpa dig att fånga Schweiz marknaden eller Schweiz publiken.
  • Bättre möjlighet att få önskad domännamn: Det finns många populära ord och fraser som redan är registrerade som .com domäner, men det finns möjlighet att få önskad domännamn med .swiss domän.
  • Speciellt för Schweiz: .swiss är en toppdomän som är specifikt för Schweiz, det är ett unikt tillfälle att skapa en närvaro på internet med en specifik relation till Schweiz.

Beställ domännamn och tjänster