.TM domännamn / turkmeniska domäner / turkmenisk domän

Hos oss kan ni registrera .TM domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .TM domännamn

Registrera .TM domännamn / Domänregistrering .TM domän .TM är den officiella toppdomänen för Turkmenistan. Toppdomänen .TM marknadsförs som Trademark. Det är fritt fram för vem som helst att registrera .TM domännamn. Välkommen att registrera ditt .TM domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .TM domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .TM domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .TM-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .TM domän.

.TM toppdomän / turkmeniska domäner / turkmenisk domän

Toppdomän .TM
TLD Förvaltare: TM Domain Registry Ltd
Toppdomänstyp country-code
Land Turkmenistan
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.tm
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .TM domännamn

Antal år Pris
10 12000 SEK
Antal år Pris
1 1200 SEK
2 2400 SEK
5 6000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 1200 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .TM domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .TM domän:

  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .TM domän kan du skydda ditt varumärke online och undvika att andra registrerar domänen för att dra nytta av din varumärkespopularitet.
  • Förbättra din sökoptimering: En .TM domän kan hjälpa till att förbättra din sökoptimering, särskilt om du har ett varumärke eller ett företag som är känt under ditt varumärke.
  • Öka din trovärdighet: En .TM domän kan hjälpa till att öka din trovärdighet online, eftersom den visar att du har tagit extra steg för att skydda ditt varumärke och att du är en seriös aktör på nätet.
  • Marknadsför din produkt eller tjänst: En .TM domän kan hjälpa dig att marknadsföra din produkt eller tjänst, särskilt om du har ett varumärke som är känt i din bransch.
  • Öka din globala närvaro: En .TM domän kan hjälpa till att öka din globala närvaro och göra det lättare för människor att hitta och komma ihåg ditt varumärke eller företagsnamn online.
  • Få tillgång till fler lediga domännamn: Eftersom .TM domäner fortfarande inte är lika populära som andra toppdomäner kan det finnas fler tillgängliga domännamn som passar din verksamhet eller produkt.
  • Geografisk identifiering: .TM är den officiella toppdomänen för Turkmenistan. Om ditt företag har anknytning till Turkmenistan kan en .TM domän hjälpa till att identifiera det geografiskt och stärka dess varumärkesidentitet.
  • Bli en del av en exklusiv klubb: .TM domäner är relativt ovanliga jämfört med andra toppdomäner, vilket gör att du kan vara en del av en exklusiv klubb av företag och individer som använder .TM-domäner.

Beställ domännamn och tjänster