.TO domännamn / tonganska domäner / tongansk domän

Hos oss kan ni registrera .TO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .TO domännamn

Registrera .TO domännamn / Domänregistrering .TO domän .TO är den officiella toppdomänen för Tonga. Välkommen att registrera ditt .TO domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .TO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .TO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .TO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .TO domän.

.TO toppdomän / tonganska domäner / tongansk domän

Toppdomän .TO
TLD Förvaltare: Government of the Kingdom of Tonga H.R.H. Crown Prince Tupouto\'a c/o Consulate of Tonga
Toppdomänstyp country-code
Land Tonga
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.tonic.to
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .TO domännamn

Antal år Pris
2 1300 SEK
3 1800 SEK
5 3000 SEK
10 6000 SEK
Antal år Pris
2 1300 SEK
3 1800 SEK
5 3000 SEK
10 6000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
2 1300 SEK
3 1800 SEK
5 3000 SEK
10 6000 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .TO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .TO domän:

  • Unikt och minnesvärt domännamn: .TO är ett toppdomännamn för Tonga, men det är också vanligt att använda det som en förkortning för "to" eller "today" på engelska. Detta kan göra det lättare att komma ihåg och distinkt från andra domännamn.
  • Skiljer sig från vanliga toppdomäner: Att registrera en .TO domän kan hjälpa dig att skilja dig från mängden och visa att du är innovativ och tänker utanför boxen.
  • Kort och enkel att skriva: Domännamn som är korta och enkla att skriva är lättare att minnas och få andra att skriva in rätt. .TO domännamn är kort och enkel att skriva och minnas.
  • Lätt att översätta: .TO domännamn är lätt att översätta till olika språk och kan vara ett bra val för en global publik.
  • Marknadsföringsmöjligheter: Ett unikt domännamn som .TO kan hjälpa dig att skapa en stark och minnesvärd varumärkesidentitet, och skapa möjligheter för marknadsföring.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .TO toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster