.TOKYO domännamn

Hos oss kan ni registrera .TOKYO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .TOKYO domännamn

Registrera .TOKYO domännamn / Domänregistrering .TOKYO domän .TOKYO är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .TOKYO domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .TOKYO toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .TOKYO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .TOKYO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .TOKYO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .TOKYO domän.

.TOKYO toppdomän

Toppdomän .TOKYO
TLD Förvaltare: GMO Registry, Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.tokyo
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .TOKYO domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .TOKYO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .TOKYO domän:

  • Geografisk marknadsföring: En .TOKYO domän kan hjälpa till att marknadsföra din verksamhet till målgrupper i Tokyo och omgivande områden.
  • Öka lokalt förtroende: En .TOKYO domän kan visa din engagemang för Tokyos samhälle och höja förtroendet för din verksamhet bland lokala kunder.
  • Förbättra sökmotoroptimering: En .TOKYO domän kan hjälpa till att optimera din hemsida för sökmotorer, särskilt för sökningar relaterade till Tokyo.
  • Unikt och minnesvärt namn: En .TOKYO domän kan ge din verksamhet ett unikt och lätt minnesvärt namn som sticker ut från mängden.
  • Förbättra branding: En .TOKYO domän kan bidra till att stärka din varumärkesidentitet och förstärka ditt varumärkesmedvetande bland dina kunder i Tokyo och omgivande områden.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .TOKYO toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster