.TOURS domännamn

Hos oss kan ni registrera .TOURS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .TOURS domännamn

Registrera .TOURS domännamn / Domänregistrering .TOURS domän .TOURS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .TOURS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .TOURS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .TOURS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .TOURS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .TOURS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .TOURS domän.

.TOURS toppdomän

Toppdomän .TOURS
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .TOURS domännamn

Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
3 2400 SEK
4 3200 SEK
5 4000 SEK
6 4800 SEK
7 5600 SEK
8 6400 SEK
9 7200 SEK
10 8000 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
3 2400 SEK
4 3200 SEK
5 4000 SEK
6 4800 SEK
7 5600 SEK
8 6400 SEK
9 7200 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
Antal år Pris
- 800 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .TOURS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .TOURS domän:

  • Branschanpassat: En .TOURS domän är branschanpassat och kan signalera till kunder att din webbplats eller ditt företag är inriktat på att erbjuda turer och resor.
  • Minnesvärt: En .TOURS domän kan hjälpa till att göra din webbplats eller ditt företag mer minnesvärt för dina kunder, vilket kan leda till ökad trafik och försäljning.
  • Unikt: Ett domännamn med en .TOURS-ändelse är unikt och kan hjälpa till att skilja dig från din konkurrenter och gör det lättare för kunder att minnas ditt företag.
  • Marknadsföringsmöjligheter: En .TOURS domän kan användas för att skapa en stark och minnesvärd marknadsföring, som kan hjälpa till att öka trafiken till din webbplats och öka försäljningen.
  • Passar för resebranschen: En .TOURS domän kan vara lämplig för företag som erbjuder turer och resor, oavsett om det är för affärs- eller fritidsresor, det kan signalera till kunderna att företaget är specialiserat på resebranschen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .TOURS toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster