.XYZ domännamn

Hos oss kan ni registrera .XYZ domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .XYZ domännamn

Registrera .XYZ domännamn / Domänregistrering .XYZ domän .XYZ är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .XYZ domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .XYZ toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .XYZ domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .XYZ domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .XYZ-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .XYZ domän.

.XYZ toppdomän

Toppdomän .XYZ
TLD Förvaltare: XYZ.COM LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.xyz
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .XYZ domännamn

Antal år Pris
1 50 SEK  (240 SEK)
2 480 SEK
3 720 SEK
4 960 SEK
5 1200 SEK
6 1440 SEK
7 1680 SEK
8 1920 SEK
9 2160 SEK
10 2400 SEK
Antal år Pris
1 240 SEK
2 480 SEK
3 720 SEK
4 960 SEK
5 1200 SEK
6 1440 SEK
7 1680 SEK
8 1920 SEK
9 2160 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 240 SEK
Antal år Pris
- 50 SEK  (240 SEK)

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .XYZ domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .XYZ domän:

  • Bred användning: .XYZ är en generisk toppdomän (gTLD) som kan användas för ett brett spektrum av ändamål, inklusive företag, bloggar, portfolio-webbplatser, e-handel, och mycket mer.
  • Prisvänligt: .XYZ domäner är ofta billigare än andra mer etablerade TLDs som .com eller .net, vilket gör det till ett prisvänligt alternativ.
  • Enkel att komma ihåg: Ett .XYZ domännamn kan vara enkel för människor att komma ihåg och kan öka chansen för att de besöker din webbplats igen.
  • Skiljer sig från konkurrenterna: Registrera en .XYZ domän kan skilja dig från konkurrenterna och visa att du är företagsam och innovativ
  • Marknadsföring: En .XYZ domän kan användas för marknadsföring av ditt företag eller webbplats genom att skapa en känsla av relevans och tillhörighet för dina målgrupper.
  • Sökmotoroptimering: En .XYZ domän kan hjälpa till att öka sökmotoroptimeringen genom att göra det lättare för sökmotorer att förstå vad din webbplats handlar om.
  • Branding: En .XYZ domän kan användas för att skapa ett starkt varumärke och öka kännedomen om ditt företag eller din webbplats.
  • Möjlighet till namn: Registrera en .XYZ domän kan ge dig möjlighet att välja ett unikt domännamn som skiljer sig från andra vanliga TLDs som .com eller .net.
  • Popularitet: .XYZ är en av de mest populära nya TLDs, många väljer det för att det är kort och enkelt, samtidigt som det har en global känsla.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .XYZ toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster