Nya toppdomäner: .RYUKYU och .YOKOHAMA aktiverade

.YOKOHAMA domäner

Igår aktiverades två stycken Japanska toppdomäner: .RYUKYU och .YOKOHAMA

.RYUKYU

I moderna japanska sammanhang refererar Ryukyu generellt till Okinawa prefektur. Det är också känt på japanska som Ryukyu öarna, Nansei öarna och Ryukyu Arc. Okinawa prefektur har historiska band, i form av administrativ utsträckning till Ryukyu kungariket, Ryukyu-han, och regeringen i Ryukyu öar. Ryukyu omges av rena hav och natur, och har ett subtropiskt klimat, med sin egen unika historia, traditioner, språk och kulturer. Det är ett av de mest populära turistmålen i Japan.

.YOKOHAMA

Yokohama är huvudstad i Kanagawa prefektur, som ligger på huvudön Japan. Befolkningen är cirka 3.689.000 i mars 2012 och det är den näst största staden i Japan. Staden är känd som ett ursprung av diplomatiska förbindelser och kulturell upplysning, och det är ett populärt turistmål som erbjuder traditionell och modern kultur, historia, sport, konst, arkitektur, och mat i Japan.

Syftet med toppdomänen .YOKOHAMA är följande: – Att etablera en online-närvaro för staden Yokohama; – Att ge ett bättre, enklare, säkrare, och mer meningsfullt namnutrymme för kommunikation samt att bidra till utvecklingen av staden Yokohama.

Registrering av domännamn i .RYUKYU och .YOKOHAMA öppnar senare i vår/sommar.

Beställ domännamn och tjänster