Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och enkel betalningsprocess för våra kunder. Vi förstår att betalningsalternativet kan vara en viktig faktor för våra kunder när de väljer att handla med oss. Därför har vi valt att erbjuda en mängd olika betalningsalternativ som passar olika behov och preferenser.

För de som föredrar att betala med kontokort, accepterar vi de flesta stora korten via Stripe, inklusive Visa, Mastercard, Discover & Diners och American Express.

För de som föredrar digitala betalningsalternativ erbjuder vi också betalning via Swish och PayPal, vilket gör det enkelt att betala från din mobila enhet eller dator.

För de som föredrar fakturabetalning erbjuder vi också denna tjänst via Qvickly (före detta Billmate), där kunderna har möjlighet att betala i efterhand. Notera att det tillkommer en expeditionsavgift om 25 SEK exkl moms vid fakturabetalning.

Dessutom, för de som är intresserade av att använda kryptovalutor, accepterar vi också betalningar med Bitcoin och andra populära kryptovalutor.

Slutligen accepterar vi också bankgiro-betalningar. Observera att detta alternativ är det långsammaste då vi ordern hanteras först när betalningen är på kontot. Så om ni har bråttom med er order bör ni välja ett annat betalningsalternativ.

Vi tror att genom att erbjuda ett brett utbud av betalningsalternativ, kan vi ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och göra det lättare för dem att göra affärer med oss.

Beställ domännamn och tjänster