.ACADEMY domännamn

Hos oss kan ni registrera .ACADEMY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ACADEMY domännamn

Registrera .ACADEMY domännamn / Domänregistrering .ACADEMY domän .ACADEMY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .ACADEMY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .ACADEMY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .ACADEMY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ACADEMY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ACADEMY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ACADEMY domän.

.ACADEMY toppdomän

Toppdomän .ACADEMY
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ACADEMY domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ACADEMY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ACADEMY domän:

  • Branschanpassning: Genom att använda en .ACADEMY domän, signalerar du direkt till din målgrupp att din verksamhet är en akademi eller en utbildningsinstitution.
  • Unik identitet: Genom att registrera en unik och minnesvärd domän, skapar du en stark och lättigenkännlig närvaro online för din verksamhet.
  • Lätt att komma ihåg: En .ACADEMY domän är enkel och lätt att minnas, vilket gör det lättare för potentiella studenter och andra intressenter att hitta din webbplats.
  • Förbättrad sökbarhet: En .ACADEMY domän kan hjälpa dig att öka din sökbarhet på webben genom att förbättra dina sökmotorresultat.
  • Pålitlig: Ett .ACADEMY domänen extension visar att din verksamhet är en pålitlig källa för utbildning, vilket ökar förtroendet för din verksamhet bland dina potentiella studenter och samarbetspartners.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .ACADEMY toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster