.EDUCATION domännamn

Hos oss kan ni registrera .EDUCATION domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .EDUCATION domännamn

Registrera .EDUCATION domännamn / Domänregistrering .EDUCATION domän .EDUCATION är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .EDUCATION domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .EDUCATION toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .EDUCATION domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .EDUCATION domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .EDUCATION-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .EDUCATION domän.

.EDUCATION toppdomän

Toppdomän .EDUCATION
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .EDUCATION domännamn

Antal år Pris
1 440 SEK
2 880 SEK
3 1320 SEK
4 1760 SEK
5 2200 SEK
6 2640 SEK
7 3080 SEK
8 3520 SEK
9 3960 SEK
10 4400 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
2 880 SEK
3 1320 SEK
4 1760 SEK
5 2200 SEK
6 2640 SEK
7 3080 SEK
8 3520 SEK
9 3960 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
Antal år Pris
- 440 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .EDUCATION domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .EDUCATION domän:

  • Tydlig syfte: En .EDUCATION domän kan användas för att visa en organisation eller en person som är inriktad på utbildning, vilket gör det lättare för användare att hitta rätt information.
  • Professionell image: En .EDUCATION domän kan hjälpa en organisation eller en person att framställa sig som en auktoritet inom utbildningsbranschen och förstärka deras trovärdighet.
  • Skiljer sig från mängden: Med en .EDUCATION domän kan en organisation eller en person skilja sig från mängden och visa sin engagemang och dedikation till utbildning.
  • Lätt att komma ihåg: En .EDUCATION domän är lätt att komma ihåg och kan hjälpa användare att enklare hitta tillbaka till en organisation eller person vid ett senare tillfälle.
  • Stärkt sökoptimering: En .EDUCATION domän kan också hjälpa till att stärka en organisation eller personers sökoptimering, eftersom det är lättare att ranka högt för relevanta sökord.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .EDUCATION toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster