.ASIA domännamn

Hos oss kan ni registrera .ASIA domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ASIA domännamn

Registrera .ASIA domännamn / Domänregistrering .ASIA domän .ASIA är den officiella toppdomänen för Asien. Det är ett krav att ha en lokal kontakt i asien för att kunna registrera .ASIA domännamn. När ni registrerar .ASIA domännamn hos oss ingår en lokal kontakt för att uppfylla detta kravet. Registrera ditt .ASIA domännamn hos oss.

Vi erbjuder även snapback av .ASIA domännamn.

Krav för att få registrera .ASIA domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ASIA domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ASIA-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ASIA domän.

.ASIA toppdomän

Toppdomän .ASIA
TLD Förvaltare: DotAsia Organisation Ltd.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.asia
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ASIA domännamn

Antal år Pris
1 170 SEK
2 340 SEK
3 510 SEK
4 680 SEK
5 850 SEK
6 1020 SEK
7 1190 SEK
8 1360 SEK
9 1530 SEK
10 1700 SEK
Antal år Pris
1 170 SEK
2 340 SEK
3 510 SEK
4 680 SEK
5 850 SEK
6 1020 SEK
7 1190 SEK
8 1360 SEK
9 1530 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 170 SEK
Antal år Pris
- 170 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ASIA domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ASIA domän:

  • Lokal relevans: Genom att registrera en .ASIA domän, visar du på att du är verksam i Asien eller har en stark närvaro i regionen. Det kan hjälpa dig att nå dina målgrupper och kunder i Asien.
  • Varumärke: Registrering av en .ASIA domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och skilja dig från andra webbplatser.
  • Specialization: Eftersom .ASIA är en nischdomän, är det speciellt inriktat på Asien och det kan hjälpa dig att visa på din specialisering inom Asien och dina kunder och besökare kan lätt identifiera din webbplats som en asienrelaterad webbplats.
  • Professionalism: En .ASIA domän visar tydligt på din professionalism och kompetens inom Asien, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • SEO: .ASIA domänen kan hjälpa till att öka din sökmotoroptimering (SEO) eftersom det är relaterat till Asien och kan hjälpa dig att synas högre i sökresultaten.
  • Flexibilitet: .ASIA är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt relaterade till Asien.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .ASIA toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster