.ASIA domännamn

Hos oss kan ni registrera .ASIA domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ASIA domännamn

Registrera .ASIA domännamn / Domänregistrering .ASIA domän .ASIA är den officiella toppdomänen för Asien. Det är ett krav att ha en lokal kontakt i asien för att kunna registrera .ASIA domännamn. När ni registrerar .ASIA domännamn hos oss ingår en lokal kontakt för att uppfylla detta kravet. Registrera ditt .ASIA domännamn hos oss.

Vi erbjuder även snapback av .ASIA domännamn.

Krav för att få registrera .ASIA domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ASIA domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ASIA-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ASIA domän.

.ASIA toppdomän

Toppdomän .ASIA
TLD Förvaltare: DotAsia Organisation Ltd.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.asia
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ASIA domännamn

Antal år Pris
1 170 SEK
2 340 SEK
3 510 SEK
4 680 SEK
5 850 SEK
6 1020 SEK
7 1190 SEK
8 1360 SEK
9 1530 SEK
10 1700 SEK
Antal år Pris
1 170 SEK
2 340 SEK
3 510 SEK
4 680 SEK
5 850 SEK
6 1020 SEK
7 1190 SEK
8 1360 SEK
9 1530 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 170 SEK
Antal år Pris
- 170 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ASIA domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ASIA domän:

  • Geografiskt fokus: Med en .ASIA domän kan du fokusera på den asiatiska marknaden och dra nytta av den enorma potentialen i denna region. Det ger dig en plattform för att kommunicera direkt med asiatiska användare och visa din engagemang för att betjäna denna målgrupp.
  • Tillgång till en massiv marknad: Asien är världens mest folkrika kontinent med en diversifierad och snabbt växande ekonomi. Genom att registrera en .ASIA domän får du tillgång till denna massiva marknad och kan nå ut till hundratals miljoner potentiella kunder och affärsmöjligheter.
  • Synlighet och trovärdighet: En .ASIA domän ger dig synlighet och trovärdighet bland asiatiska användare. Genom att ha en webbadress som är specifikt inriktad på Asien visar du din dedikation till regionen och kan bygga förtroende hos besökare och potentiella kunder.
  • Kulturell mångfald: Asien är känd för sin rika kulturella mångfald, och genom att använda en .ASIA domän kan du visa att du värdesätter och respekterar den asiatiska kulturen. Det ger dig möjlighet att anpassa ditt innehåll och din marknadsföring för olika kulturella grupper och skapa en meningsfull anslutning till asiatiska användare.
  • Turism och resor: Om du är involverad i turism- eller resebranschen i Asien kan en .ASIA domän vara en ovärderlig tillgång. Den signalerar att din verksamhet är specialiserad på att betjäna resenärer som är intresserade av att utforska Asien. Det kan hjälpa till att attrahera internationella turister och lokalbefolkningen som söker resurser och information om resor inom regionen.
  • Teknologisk innovation: Asien är känt för sin snabba teknologiska utveckling och digitala framsteg. Genom att använda en .ASIA domän kan du positionera dig som en del av denna teknologiska framåtskridande och dra nytta av den innovativa image som är förknippad med regionen. Det kan hjälpa dig att locka teknikintresserade besökare och skapa samarbeten med asiatiska tech-företag.
  • Utbildning och forskning: Asien har flera framstående universitet, forskningsinstitutioner och utbildningsorganisationer. Genom att registrera en .ASIA domän kan du förstärka din närvaro inom utbildnings- och forskningssektorn och skapa möjligheter till samarbete och kunskapsutbyte med asiatiska institutioner. Det ger dig också möjlighet att nå ut till studenter och akademiker som söker relevant information och resurser.
  • E-handel och digitala affärsmöjligheter: Asien är en av de ledande regionerna när det gäller digital handel och e-handelsmöjligheter. Genom att använda en .ASIA domän kan du dra nytta av den växande e-handelsmarknaden i regionen och nå ut till miljontals potentiella kunder som är aktiva online-konsumenter. Det ger dig en stark position inom den digitala handeln i Asien.
  • Samhällsengagemang: En .ASIA domän ger dig möjlighet att engagera dig i samhällsprojekt och frågor som är relevanta för Asien. Du kan använda din webbplats som en plattform för att sprida medvetenhet, främja socialt ansvarstagande och stödja initiativ som bidrar till samhällsutvecklingen i regionen. Det ger dig en möjlighet att göra en positiv inverkan och bygga starka samhällsrelationer.
  • Innovativa partnerskap: Genom att använda en .ASIA domän kan du öppna dörren för spännande partnerskap och samarbeten med asiatiska företag, startups och entreprenörer. Det ger dig möjlighet att vara en del av det dynamiska affärsekosystemet i Asien och dra nytta av nya affärsidéer, teknologier och marknadstrender som är unika för regionen.

Beställ domännamn och tjänster