.AU domännamn / australiska domäner / australiensisk domän

Hos oss kan ni registrera .AU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .AU domännamn

Registrera .AU domännamn / Domänregistrering .AU domän .AU är den officiella toppdomänen för Australien. Det är ett strikt regelverk för att registrera .AU domännamn.

Krav för att få registrera .AU domännamn

OBS VIKTIGT! Endast följande kan registrera .AU domäner: Företag i Australien, utländska företag med varumärke i Australien eller utländska företag som är licensierade att bedriva handel i Austrailien.

.AU toppdomän / australiska domäner / australiensisk domän

Toppdomän .AU
TLD Förvaltare: .au Domain Administration (auDA)
Toppdomänstyp country-code
Land Australien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.aunic.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .AU domännamn

Antal år Pris
1 750 SEK
2 1500 SEK
3 2250 SEK
4 3000 SEK
5 3750 SEK
Antal år Pris
1 750 SEK
2 1500 SEK
3 2250 SEK
4 3000 SEK
5 3750 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 750 SEK
2 1500 SEK
3 2250 SEK
4 3000 SEK
5 3750 SEK
Antal år Pris
- 750 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .AU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .AU domän:

  • Lokal anknytning: Genom att registrera en .AU-domän signalerar du din lokal anknytning till Australien och kan dra fördel av att vara en del av den australiensiska digitala sfären.
  • Stärk din australiensiska identitet: En .AU-domän ger dig en stark australiensisk identitet online och kommunicerar din närvaro och inriktning mot den australiensiska marknaden.
  • Bygg förtroende: En .AU-domän kan öka förtroendet hos australiensiska kunder och partners genom att visa att du är en del av det lokala samhället och dedikerad till att betjäna deras behov.
  • Geografiskt SEO-fokus: En .AU-domän kan förbättra din synlighet i sökmotorer inom Australien och öka dina chanser att rankas högre i lokala sökresultat, vilket kan öka din webbtrafik och konverteringar.
  • Visa engagemang för australiensiska värden: Genom att använda en .AU-domän visar du ditt engagemang för och respekt för Australiens värderingar, kultur och samhälle.
  • Lokal marknadsföring: En .AU-domän ger dig möjlighet att skapa en webbadress som är mer anpassad för australiensiska användare och kan hjälpa till att förstärka din marknadsföring mot den lokala publiken.
  • Öka trovärdigheten: En .AU-domän kan ge en högre nivå av trovärdighet bland australiensiska kunder och partners, då de ofta föredrar att interagera med lokala webbplatser och företag.
  • Varumärkesskydd: Genom att registrera en .AU-domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra att andra använder det inom det australiensiska digitala landskapet.
  • Möjlighet att skapa korta och minnesvärda webbadresser: Med en .AU-domän har du möjlighet att skapa korta och minnesvärda webbadresser som kan vara lättare för australiensiska användare att komma ihåg och dela.
  • Delta i den australiensiska digitala utvecklingen: Genom att registrera en .AU-domän blir du en del av Australiens blomstrande digitala ekosystem och kan vara med och forma landets framtid inom teknik, innovation och företagande.

Beställ domännamn och tjänster