.COM.AU domännamn / australiska domäner / australiensisk domän

Hos oss kan ni registrera .COM.AU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .COM.AU domännamn

Registrera .COM.AU domännamn / Domänregistrering .COM.AU domän .COM.AU är den officiella toppdomänen för Australien. Det är ett strikt regelverk för att registrera .COM.AU domännamn.

Krav för att få registrera .COM.AU domännamn

OBS VIKTIGT! Endast följande kan registrera .COM.AU domäner: Företag i Australien, utländska företag med varumärke i Australien eller utländska företag som är licensierade att bedriva handel i Austrailien.

.COM.AU toppdomän / australiska domäner / australiensisk domän

Toppdomän .COM.AU
TLD Förvaltare: .au Domain Administration (auDA)
Toppdomänstyp country-code
Land Australien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.aunic.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .COM.AU domännamn

Antal år Pris
2 1500 SEK
Antal år Pris
2 1500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
2 1500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .COM.AU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .COM.AU domän:

  • Stark australisk identitet online: Med en .COM.AU-domän etablerar du en stark och tydlig australisk identitet online, vilket hjälper till att bygga förtroende hos australiensiska kunder och partners.
  • Lokal trovärdighet: En .COM.AU-domän ger en hög nivå av trovärdighet och auktoritet bland australiensiska användare, då .COM.AU är den mest erkända och föredragna toppdomänen för företag i Australien.
  • Synlighet i australiensiska sökresultat: En .COM.AU-domän kan förbättra din synlighet i sökmotorer i Australien och öka dina chanser att rankas högre i lokala sökresultat, vilket leder till ökad webbtrafik och konverteringar.
  • Lokalt fokus för marknadsföring: Genom att använda en .COM.AU-domän kan du anpassa din marknadsföring till den australiensiska publiken och kommunicera direkt till din målgrupp.
  • Geografiskt inriktad SEO: Med en .COM.AU-domän kan du dra nytta av geografiskt inriktad sökmotoroptimering, vilket hjälper dig att nå rätt australiensiska användare och öka din relevans på lokal nivå.
  • Bygg förtroende hos australiensiska kunder: Genom att ha en .COM.AU-domän visar du att du är dedikerad till att betjäna australiensiska kunder och att du förstår deras unika behov och preferenser.
  • Varumärkesskydd inom Australien: Registrering av en .COM.AU-domän skyddar ditt varumärke inom det australiensiska digitala landskapet och förhindrar andra från att använda ditt varumärke inom den australiensiska marknaden.
  • Skapa korta och minnesvärda webbadresser: Med en .COM.AU-domän kan du skapa korta och minnesvärda webbadresser som är enklare för australiensiska användare att komma ihåg och dela.
  • Exklusivitet och status: .COM.AU är en eftertraktad toppdomän som ger en känsla av exklusivitet och status för ditt varumärke eller företag inom Australien.
  • Delta i den australiensiska digitala framgången: Genom att registrera en .COM.AU-domän blir du en del av den växande australiensiska digitala scenen och kan dra nytta av dess möjligheter till tillväxt och framgång.

Beställ domännamn och tjänster