.BAND domännamn

Hos oss kan ni registrera .BAND domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BAND domännamn

Registrera .BAND domännamn / Domänregistrering .BAND domän .BAND är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .BAND domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .BAND toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .BAND domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BAND domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BAND-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BAND domän.

.BAND toppdomän

Toppdomän .BAND
TLD Förvaltare: United TLD Holdco, Ltd
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.rightside.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BAND domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BAND domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BAND domän:

  • Marknadsföringsmöjligheter: En .BAND domän kan hjälpa till att göra din webbplats eller ditt företag mer minnesvärt för dina kunder, vilket kan leda till ökad trafik och försäljning.
  • Branschspecifikt: En .BAND domän kan hjälpa till att visa att din webbplats eller ditt företag är relaterat till musikbranschen, vilket kan leda till ökad relevans och trovärdighet hos potentiella kunder.
  • Unikt: Ett domännamn med en .BAND-ändelse är unikt och kan skilja dig från konkurrenterna, det kan göra det lättare för kunder att hitta din webbplats eller ditt företag.
  • Lätt att minnas: Ett domännamn med en .BAND-ändelse är lätt att minnas, det kan göra det lättare för kunder att hitta din webbplats eller ditt företag.
  • Professionellt: Ett domännamn med en .BAND-ändelse kan hjälpa till att visa på att du är en professionell och etablerad aktör inom musikbranschen, det kan göra det lättare för kunder att förtroende för din webbplats eller ditt företag.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .BAND toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster