.BY domännamn / vitryska domäner / vitrysk domän

Hos oss kan ni registrera .BY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BY domännamn

Registrera .BY domännamn / Domänregistrering .BY domän .BY är den officiella toppdomänen för Vitryssland. Det är fritt fram för vem som helst kan registrera .BY domännamn. Välkommen att registrera ditt .BY domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .BY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BY domän.

.BY toppdomän / vitryska domäner / vitrysk domän

Toppdomän .BY
TLD Förvaltare: Reliable Software, Ltd.
Toppdomänstyp country-code
Land Vitryssland
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.cctld.by
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BY domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BY domän:

 • Nationell identifiering: En .BY-domän är en officiell identifierare för Vitryssland och kan användas för att stärka din koppling till landet.
 • Geografisk målning: Om du bedriver verksamhet eller erbjuder tjänster i Vitryssland kan en .BY-domän geografiskt måla din närvaro och göra det lättare för potentiella kunder att hitta dig.
 • Öka trovärdighet: Genom att ha en .BY-domän kan du ge ett professionellt och pålitligt intryck till dina användare, kunder och partners.
 • Säkra varumärket: Genom att registrera en .BY-domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra att andra utnyttjar det i Vitryssland.
 • Tillgänglighet: Eftersom .BY-domäner inte är lika vanliga som generiska toppdomäner som .com eller .net, kan du ha större möjligheter att hitta den perfekta domänen för din webbplats.
 • Lokalt sök: Om du riktar dig till en lokal publik i Vitryssland kan en .BY-domän hjälpa till att förbättra din synlighet i lokala sökmotorer och öka chanserna att hittas av potentiella kunder.
 • Öka lokalt förtroende: En .BY-domän visar att du är engagerad i den vitryska marknaden och att du har en stark lokal närvaro, vilket kan öka förtroendet hos vitryska användare.
 • Stärka SEO: En .BY-domän kan ge fördelar i sökmotoroptimering (SEO) för din webbplats inom den vitryska marknaden genom att matcha användares sökningar och öka din synlighet i sökresultaten.
 • Lokala partnerskap: Genom att använda en .BY-domän kan du enklare etablera kontakter och samarbeta med lokala företag, organisationer och institutioner i Vitryssland.
 • Kreativ frihet: Genom att använda en .BY-domän kan du uttrycka din kreativitet genom att skapa en webbplats som är unik för Vitryssland och dess kultur, traditioner och språk.
 • Möjlighet till tillväxt: Genom att positionera dig på den vitryska marknaden med en .BY-domän kan du dra nytta av landets ekonomiska tillväxt och expansion för att expandera din egen verksamhet.

Beställ domännamn och tjänster