.CAM domännamn

Hos oss kan ni registrera .CAM domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CAM domännamn

Registrera .CAM domännamn / Domänregistrering .CAM domän .CAM är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CAM domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CAM toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CAM domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CAM domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CAM-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CAM domän.

.CAM toppdomän

Toppdomän .CAM
TLD Förvaltare: AC Webconnecting Holding B.V.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.cam
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CAM domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
10 3000 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CAM domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CAM domän:

  • Unikt och minnesvärt: .CAM är en relativt ny och unik toppdomän som kan hjälpa din webbadress att sticka ut och bli lättare att komma ihåg för dina besökare.
  • Perfekt för visuella medier: Om du arbetar med fotografi, videoproduktion, webbkameror eller annan visuell media kan en .CAM-domän vara perfekt för att marknadsföra din verksamhet online.
  • Lätt att kommunicera ditt syfte: En .CAM-domän kan signalera din verksamhets fokus på visuellt innehåll och skapa en tydlig kommunikation om din webbplats eller varumärke.
  • Kort och kraftfull: En kort och kraftfull domän som .CAM kan göra det enklare att kommunicera din webbplats till potentiella besökare.
  • Öka din sökbarhet: En .CAM-domän kan hjälpa till att förbättra din webbplats sökbarhet i sökmotorer som Google och Bing, särskilt om din verksamhet fokuserar på visuellt innehåll.
  • Öka varumärkesmedvetenheten: Att registrera en .CAM-domän kan hjälpa till att öka varumärkesmedvetenheten, vilket kan leda till ökad trafik till din webbplats och ökad försäljning.
  • Passar för en mängd olika användningsområden: En .CAM-domän kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive att marknadsföra en fotobutik, en videoproduktionsfirma eller en webbkameraapplikation.
  • Flexibla registreringskrav: Registreringskraven för .CAM-domäner är relativt flexibla, vilket innebär att du inte behöver uppfylla strikta krav för att registrera en domän.
  • Tillgänglig för alla: Eftersom .CAM-domänen är nyare, är det fortfarande möjligt att hitta tillgängliga och önskade domännamn för att registrera till ett överkomligt pris.

Beställ domännamn och tjänster