.CO.KE domännamn / kenyanska domäner / kenyansk domän

Hos oss kan ni registrera .CO.KE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CO.KE domännamn

Registrera .CO.KE domännamn / Domänregistrering .CO.KE domän .CO.KE är den officiella toppdomänen för Kenya. Välkommen att registrera ditt .CO.KE domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .CO.KE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CO.KE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CO.KE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CO.KE domän.

.CO.KE toppdomän / kenyanska domäner / kenyansk domän

Toppdomän .CO.KE
TLD Förvaltare: Kenya Network Information Center (KeNIC)
Toppdomänstyp country-code
Land Kenya
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.kenic.or.ke
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CO.KE domännamn

Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
Antal år Pris
- 600 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CO.KE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CO.KE domän:

  • Bygg en lokal identitet: En .CO.KE-domän ger dig möjlighet att bygga en stark lokal identitet och marknadsföra din närvaro i Kenya.
  • Tilltala den kenyanska publiken: Genom att använda en .CO.KE-domän kan du rikta in dig på den kenyanska marknaden och kommunicera direkt med en publik som är specifikt intresserad av att interagera med inhemska företag och webbplatser.
  • Öka lokalt förtroende: Genom att använda en .CO.KE-domän signalerar du till den kenyanska publiken att du är dedikerad till att betjäna deras behov och att du är en trovärdig aktör på den lokala marknaden.
  • Förbättra lokalt sökresultat: Sökmotorer tenderar att prioritera lokala webbplatser i sina sökresultat. Genom att använda en .CO.KE-domän kan du förbättra din synlighet och rangordning på kenyanska sökmotorer, vilket kan öka trafiken till din webbplats.
  • Skapa konkurrensfördel: Om dina konkurrenter inte har registrerat en .CO.KE-domän kan du dra nytta av att etablera dig som en lokal aktör och vinna förtroendet hos den kenyanska publiken före dem.
  • Visa engagemang för Kenya: Genom att använda en .CO.KE-domän visar du ditt engagemang för Kenyas utveckling och ekonomi, vilket kan generera positiva associationer hos lokalbefolkningen.
  • Bygg relationer med lokala partners: En .CO.KE-domän kan vara en dörröppnare för att bygga samarbeten och relationer med kenyanska företag och organisationer, vilket kan leda till affärsmöjligheter och tillväxt.
  • Geografisk riktad marknadsföring: Genom att inkludera .CO.KE i din webbadress kan du locka lokal trafik och fokusera din marknadsföring på den kenyanska publiken.
  • Stärka varumärkesmedvetenhet: En .CO.KE-domän kan hjälpa till att öka igenkänning och medvetenhet om ditt varumärke bland den kenyanska befolkningen.
  • Stödja den kenyanska internetinfrastrukturen: Genom att registrera en .CO.KE-domän bidrar du till att stärka den kenyanska internetinfrastrukturen och främjar landets digitala utveckling.

Beställ domännamn och tjänster