.CO.TZ domännamn / tanzanieska domäner / tanzanisk domän

Hos oss kan ni registrera .CO.TZ domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CO.TZ domännamn

Registrera .CO.TZ domännamn / Domänregistrering .CO.TZ domän .CO.TZ är den officiella toppdomänen för Tanzania. Det krävs att man har lokal verksamhet i Tanzania för att kunna registrera .CO.TZ domännamn. Välkommen att registrera ditt .CO.TZ domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .CO.TZ domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CO.TZ domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CO.TZ-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CO.TZ domän.

.CO.TZ toppdomän / tanzanieska domäner / tanzanisk domän

Toppdomän .CO.TZ
TLD Förvaltare: Tanzania Network Information Centre (tzNIC)
Toppdomänstyp country-code
Land Tanzania
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.tznic.or.tz
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CO.TZ domännamn

Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 700 SEK
Antal år Pris
- 700 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CO.TZ domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CO.TZ domän:

 • Stärk din lokala närvaro: En .CO.TZ-domän förstärker din lokala närvaro och identifierar dig som en del av den tanzaniska marknaden.
 • Bygg lokal trovärdighet: Genom att använda en .CO.TZ-domän visar du att du är dedikerad till att betjäna tanzaniska kunder och bygger trovärdighet och förtroende hos lokalbefolkningen.
 • Lokalt sökmotoroptimering: Genom att använda en .CO.TZ-domän kan du förbättra din synlighet på tanzaniska sökmotorer och öka chanserna att nå fram till tanzaniska användare som söker efter relevanta produkter eller tjänster.
 • Skapa lokalt partnerskap: En .CO.TZ-domän kan öppna dörrar för samarbete och partnerskap med tanzaniska företag, vilket kan generera nya affärsmöjligheter och tillväxt.
 • Förstärk varumärkesidentitet: Genom att använda en .CO.TZ-domän kan du förstärka din varumärkesidentitet och koppla den till Tanzania, vilket kan skapa starkare igenkänning och medvetenhet bland den tanzaniska publiken.
 • Lokaliserad marknadsföring: Genom att inkludera .CO.TZ i din webbadress kan du fokusera din marknadsföring på den tanzaniska målgruppen och kommunicera direkt med dem på ett mer träffsäkert sätt.
 • Tilltala den tanzaniska publiken: Genom att använda en .CO.TZ-domän kan du kommunicera direkt med den tanzaniska publiken och visa att du förstår deras behov och preferenser.
 • Konkurrensfördel: Om dina konkurrenter inte har registrerat en .CO.TZ-domän ger det dig en konkurrensfördel genom att du etablerar dig som en lokal aktör och attraherar tanzaniska kunder till din webbplats.
 • Stödja den tanzaniska ekonomin: Genom att registrera en .CO.TZ-domän bidrar du till den tanzaniska ekonomin och hjälper till att främja den digitala tillväxten och internetinfrastrukturen i landet.
 • Kreativa domänalternativ: En .CO.TZ-domän ger dig möjlighet att utforska kreativa och minnesvärda webbadresser som kan sticka ut och locka uppmärksamhet från den tanzaniska publiken.
 • Tänk på att anpassa dessa fördelar efter din specifika verksamhet och målgrupp för att få maximal nytta av att registrera en .CO.TZ-domän.

Artiklar om .CO.TZ domäner

Beställ domännamn och tjänster