.COMPANY domännamn

Hos oss kan ni registrera .COMPANY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .COMPANY domännamn

Registrera .COMPANY domännamn / Domänregistrering .COMPANY domän .COMPANY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .COMPANY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .COMPANY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .COMPANY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .COMPANY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .COMPANY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .COMPANY domän.

.COMPANY toppdomän

Toppdomän .COMPANY
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .COMPANY domännamn

Antal år Pris
1 385 SEK
2 770 SEK
3 1155 SEK
4 1540 SEK
5 1925 SEK
6 2310 SEK
7 2695 SEK
8 3080 SEK
9 3465 SEK
10 3850 SEK
Antal år Pris
1 385 SEK
2 770 SEK
3 1155 SEK
4 1540 SEK
5 1925 SEK
6 2310 SEK
7 2695 SEK
8 3080 SEK
9 3465 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 385 SEK
Antal år Pris
- 385 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .COMPANY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .COMPANY domän:

  • Skapa ett professionellt intryck: Med en .COMPANY-domän kan du skapa en professionell webbplats för ditt företag och ge ett seriöst intryck för kunder och affärspartners.
  • Öka sökbarheten: En .COMPANY-domän kan hjälpa till att öka sökbarheten på webben och göra det lättare för kunder att hitta dig online.
  • Stärka varumärket: En .COMPANY-domän kan bidra till att stärka varumärkesmedvetenheten för ditt företag, vilket kan hjälpa till att öka igenkänningsvärdet och trovärdigheten.
  • Ge kunderna förtroende: En .COMPANY-domän kan ge kunderna förtroende för att ditt företag är legitimt och pålitligt.
  • Bygg en online närvaro: En .COMPANY-domän kan hjälpa dig att bygga en stark online närvaro för ditt företag, vilket kan leda till ökad försäljning och tillväxt.
  • Bättre kommunikation: Med en .COMPANY-domän kan du skapa en lättillgänglig e-postadress som enkelt kan kommunicera till dina kunder och affärspartners vem du är och vad ditt företag står för.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .COMPANY-domän kan du skydda ditt företags varumärke och förhindra att någon annan använder din identitet på webben.
  • Visa upp ditt företags unika karaktär: Med en .COMPANY-domän kan du visa upp din företagskultur och unika karaktär på ett kreativt och engagerande sätt.

Beställ domännamn och tjänster