.COMPANY domännamn

Hos oss kan ni registrera .COMPANY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .COMPANY domännamn

Registrera .COMPANY domännamn / Domänregistrering .COMPANY domän .COMPANY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .COMPANY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .COMPANY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .COMPANY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .COMPANY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .COMPANY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .COMPANY domän.

.COMPANY toppdomän

Toppdomän .COMPANY
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .COMPANY domännamn

Antal år Pris
1 325 SEK
2 650 SEK
3 975 SEK
4 1300 SEK
5 1625 SEK
6 1950 SEK
7 2275 SEK
8 2600 SEK
9 2925 SEK
10 3250 SEK
Antal år Pris
1 325 SEK
2 650 SEK
3 975 SEK
4 1300 SEK
5 1625 SEK
6 1950 SEK
7 2275 SEK
8 2600 SEK
9 2925 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 325 SEK
Antal år Pris
- 325 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .COMPANY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .COMPANY domän:

  • Flexibilitet: .COMPANY är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt.
  • Varumärke: En .COMPANY domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och göra det lättare för människor att komma ihåg din webbplats.
  • Tillgänglighet: Eftersom det är en ny toppdomän kan det finnas många lediga domäner inom .COMPANY, det ger dig möjlighet att hitta ett bra domännamn.
  • Tillit: Registrering av en .COMPANY domän kan också hjälpa till att bygga tillit hos dina kunder och potentiella kunder eftersom det visar att din verksamhet är seriös och professionell.
  • Professionalism: En .COMPANY domän visar tydligt på din professionalism och kompetens, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .COMPANY toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster