.EQUIPMENT domännamn

Hos oss kan ni registrera .EQUIPMENT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .EQUIPMENT domännamn

Registrera .EQUIPMENT domännamn / Domänregistrering .EQUIPMENT domän .EQUIPMENT är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .EQUIPMENT domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .EQUIPMENT toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .EQUIPMENT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .EQUIPMENT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .EQUIPMENT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .EQUIPMENT domän.

.EQUIPMENT toppdomän

Toppdomän .EQUIPMENT
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .EQUIPMENT domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
10 3000 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .EQUIPMENT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .EQUIPMENT domän:

  • Branschspecifik: .EQUIPMENT-domänen är specifik för utrustningsbranschen, vilket kan hjälpa till att visa dina kunder och besökare att du är en expert inom området.
  • Klar identitet: Genom att använda en .EQUIPMENT-domän kan du skapa en tydlig och distinkt online-identitet för din verksamhet, som hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna.
  • Lätt minnesvärd: .EQUIPMENT-domänen är lätt att minnas, vilket gör det enklare för människor att hitta och besöka din webbplats.
  • Bra för sökmotorer: Sökmotorer har en tendens att värdera domäner som är branschspecifika och relevanta högre, så att använda en .EQUIPMENT-domän kan hjälpa till att öka din synlighet i sökmotorer.
  • Förbättrar användbarhet: .EQUIPMENT-domänen är lätt att förstå och gör det enklare för användare att hitta och navigera på din webbplats.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .EQUIPMENT toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster