.GOLF domännamn

Hos oss kan ni registrera .GOLF domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .GOLF domännamn

Registrera .GOLF domännamn / Domänregistrering .GOLF domän .GOLF är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .GOLF domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .GOLF toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .GOLF domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .GOLF domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .GOLF-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .GOLF domän.

.GOLF toppdomän

Toppdomän .GOLF
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .GOLF domännamn

Antal år Pris
1 760 SEK
2 1520 SEK
3 2280 SEK
4 3040 SEK
5 3800 SEK
6 4560 SEK
7 5320 SEK
8 6080 SEK
9 6840 SEK
10 7600 SEK
Antal år Pris
1 760 SEK
2 1520 SEK
3 2280 SEK
4 3040 SEK
5 3800 SEK
6 4560 SEK
7 5320 SEK
8 6080 SEK
9 6840 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 760 SEK
Antal år Pris
- 760 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .GOLF domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .GOLF domän:

  • Branschanpassat: En .GOLF domän är branschanpassat och kan signalera till kunder att din webbplats eller ditt företag är inriktat på golf.
  • Minnesvärt: En .GOLF domän kan hjälpa till att göra din webbplats eller ditt företag mer minnesvärt för dina kunder, vilket kan leda till ökad trafik och försäljning.
  • Unikt: Ett domännamn med en .GOLF-ändelse är unikt och kan hjälpa till att skilja dig från din konkurrenter och gör det lättare för kunder att minnas ditt företag.
  • Marknadsföringsmöjligheter: En .GOLF domän kan användas för att skapa en stark och minnesvärd marknadsföring, som kan hjälpa till att öka trafiken till din webbplats och öka försäljningen.
  • Passar för golfbranschen: En .GOLF domän kan vara lämplig för företag som erbjuder golfrelaterade produkter och tjänster, oavsett om det är kläder, utrustning, banor eller tävlingar, det kan signalera till kunderna att företaget är specialiserat på golfbranschen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .GOLF toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster