.COACH domännamn

Hos oss kan ni registrera .COACH domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .COACH domännamn

Registrera .COACH domännamn / Domänregistrering .COACH domän .COACH är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .COACH domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .COACH toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .COACH domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .COACH domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .COACH-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .COACH domän.

.COACH toppdomän

Toppdomän .COACH
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .COACH domännamn

Antal år Pris
1 760 SEK
2 1520 SEK
3 2280 SEK
4 3040 SEK
5 3800 SEK
6 4560 SEK
7 5320 SEK
8 6080 SEK
9 6840 SEK
10 7600 SEK
Antal år Pris
1 760 SEK
2 1520 SEK
3 2280 SEK
4 3040 SEK
5 3800 SEK
6 4560 SEK
7 5320 SEK
8 6080 SEK
9 6840 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 760 SEK
Antal år Pris
- 760 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .COACH domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .COACH domän:

  • Tydlig marknadsföring: Om du är en coach eller tränare är det en tydlig marknadsföring att använda en .COACH-domän för din webbplats. Det gör det lättare för människor att hitta dig online och ger en professionell image.
  • Skapar trovärdighet: Att ha en .COACH-domän ger dig trovärdighet eftersom det visar att du är en legitimerad coach. Detta kan göra att potentiella kunder känner sig mer bekväma med att lita på dig och anställa dig för dina tjänster.
  • Unik identifiering: .COACH-domänen ger dig en unik identifiering på nätet. Detta hjälper dig att skilja dig från andra coaches och tränare som inte har en egen domän.
  • Enkel att komma ihåg: .COACH-domänen är lätt att komma ihåg och att söka efter. Detta gör att potentiella kunder och klienter kan hitta dig snabbt och enkelt.
  • Bättre sökmotoroptimering: En .COACH-domän kan också hjälpa till med sökmotoroptimering (SEO). Eftersom domänen är specifik för din bransch och dina tjänster, kan det göra det lättare för sökmotorer att koppla dig till relevant sökning och göra det enklare för potentiella kunder att hitta dig.
  • Professionalism: Att ha en egen .COACH-domän ger en professionell image. Det visar att du tar din verksamhet på allvar och att du är redo att ta emot nya klienter och utveckla din verksamhet online.
  • Flexibilitet: .COACH-domänen ger dig också flexibilitet när det gäller att skapa e-postadresser och att använda ditt domännamn på sociala medier. Du kan också använda domänen för att sälja digitala produkter eller tjänster.

Beställ domännamn och tjänster