.SOCCER domännamn

Hos oss kan ni registrera .SOCCER domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SOCCER domännamn

Registrera .SOCCER domännamn / Domänregistrering .SOCCER domän .SOCCER är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .SOCCER domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .SOCCER toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .SOCCER domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SOCCER domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SOCCER-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SOCCER domän.

.SOCCER toppdomän

Toppdomän .SOCCER
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SOCCER domännamn

Antal år Pris
1 360 SEK
2 720 SEK
3 1080 SEK
4 1440 SEK
5 1800 SEK
6 2160 SEK
7 2520 SEK
8 2880 SEK
9 3240 SEK
10 3600 SEK
Antal år Pris
1 360 SEK
2 720 SEK
3 1080 SEK
4 1440 SEK
5 1800 SEK
6 2160 SEK
7 2520 SEK
8 2880 SEK
9 3240 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 360 SEK
Antal år Pris
- 360 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SOCCER domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SOCCER domän:

  • Personlig branding: Om man är inblandad i fotbollsvärlden, som tränare, spelare eller journalist, kan en .SOCCER domän hjälpa till att bygga upp ens personliga varumärke och göra det lättare för folk att hitta ens hemsida eller blogg.
  • Föreningsmarknadsföring: Om man är en fotbollsförening eller -klubb, kan en .SOCCER domän hjälpa till att skapa en starkare närvaro på internet och göra det lättare för supportrar att hitta information om laget.
  • Evenemangsmarknadsföring: Om man arrangerar ett fotbollsevenemang, som en turnering eller ett landskampp, kan en .SOCCER domän hjälpa till att marknadsföra evenemanget och göra det lättare för folk att hitta information om det.
  • Specialiserad e-handel: Om man säljer fotbollsrelaterade produkter, som tröjor, utrustning eller biljetter, kan en .SOCCER domän hjälpa till att skapa en mer professionell och trovärdig e-handelsplattform.
  • Fotbollsbloggar och communities: Om man driver en fotbollsblog eller -community, kan en .SOCCER domän hjälpa till att skapa en mer professionell och trovärdig närvaro på internet och göra det lättare för folk att hitta ens innehåll.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .SOCCER toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster