.FOUNDATION domännamn

Hos oss kan ni registrera .FOUNDATION domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .FOUNDATION domännamn

Registrera .FOUNDATION domännamn / Domänregistrering .FOUNDATION domän .FOUNDATION är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .FOUNDATION domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .FOUNDATION toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .FOUNDATION domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .FOUNDATION domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .FOUNDATION-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .FOUNDATION domän.

.FOUNDATION toppdomän

Toppdomän .FOUNDATION
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .FOUNDATION domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .FOUNDATION domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .FOUNDATION domän:

  • Visa upp din stiftelses identitet: Genom att använda en .FOUNDATION-domän kan du göra det enklare för besökare att identifiera din organisation som en stiftelse.
  • Bygg trovärdighet: En .FOUNDATION-domän kan hjälpa till att ge din organisation trovärdighet och auktoritet.
  • Förbättra sökbarheten: En .FOUNDATION-domän kan hjälpa till att förbättra sökbarheten på sökmotorer genom att tydligt indikera att din webbplats är en stiftelses.
  • Öka medvetenheten: Genom att använda en .FOUNDATION-domän kan du öka medvetenheten om din organisation och dess verksamhet.
  • Förbättra din organisations varumärke: En .FOUNDATION-domän kan bidra till att bygga upp ditt varumärke som en stiftelse och göra det enklare för människor att identifiera dig online.
  • Skapa en tydligare känsla av syfte: En .FOUNDATION-domän kan hjälpa till att skapa en tydligare känsla av syfte och fokus för din organisation.
  • Underlätta för dina supportrar att hitta dig: Genom att använda en .FOUNDATION-domän kan du underlätta för dina supportrar att hitta dig online och lära sig mer om din organisation.
  • Skapa en plats för insamling av donationer: En .FOUNDATION-domän kan hjälpa dig att skapa en plats för insamling av donationer och ge människor en tydlig plats att gå till när de vill bidra till din organisations arbete.
  • Gör det enklare att kommunicera med din publik: En .FOUNDATION-domän kan hjälpa dig att kommunicera med din publik genom att ge en tydlig och lättanvänd plats för att publicera information om ditt arbete och dina insatser.
  • Stärk ditt varumärke på lång sikt: Genom att använda en .FOUNDATION-domän kan du stärka ditt varumärke på lång sikt genom att etablera en tydlig närvaro på nätet och skapa en plats där människor kan lära sig mer om din organisation och dess verksamhet.

Beställ domännamn och tjänster