.GL domännamn / grönländska domäner / grönländsk domän

Hos oss kan ni registrera .GL domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .GL domännamn

Registrera .GL domännamn / Domänregistrering .GL domän .GL är den officiella toppdomänen för Grönland. Vi är en ackrediterad registrar för den grönländska toppdomänen .GL. Vem som helst kan registrera grönländska .GL domännamn. Registrera ditt .GL domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .GL domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .GL domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .GL-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .GL domän.

.GL toppdomän / grönländska domäner / grönländsk domän

Toppdomän .GL
TLD Förvaltare: TELE Greenland A/S
Toppdomänstyp country-code
Land Grönland
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.gl
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .GL domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .GL domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .GL domän:

 • Koppla till grönländsk kultur och identitet: Med en .GL domän kan du stärka din anknytning till Grönland och dess unika kultur och identitet. Det ger dig en plattform att visa ditt engagemang för Grönland och kommunicera med lokalbefolkningen på deras eget språk.
 • Geografisk relevans: Om du bedriver verksamhet eller erbjuder tjänster som är specifika för Grönland, ger en .GL domän geografisk relevans och trovärdighet. Det hjälper dig att nå den lokala befolkningen och attrahera grönlandska kunder och besökare som är intresserade av dina produkter eller tjänster.
 • Bevara det grönländska arvet online: Genom att använda en .GL domän kan du bidra till bevarandet av det grönländska arvet och kulturella uttryck online. Du kan skapa innehåll som reflekterar den grönländska kulturen, traditionerna och historien. Det ger dig en plattform att sprida medvetenhet och främja en positiv bild av Grönland.
 • Synlighet på lokal nivå: En .GL domän ökar din synlighet på lokal nivå i Grönland. Många sökmotorer och lokala kataloger prioriterar lokala domäner i sina sökresultat, vilket gör det lättare för grönlandska användare att hitta din webbplats när de söker efter relevanta produkter eller tjänster i Grönland.
 • Främja hållbar turism och naturupplevelser: Om du är involverad i turism- eller resebranschen i Grönland, kan en .GL domän vara till stor fördel. Den signalerar att din verksamhet är inriktad på att erbjuda unika naturupplevelser och hållbar turism i det grönländska landskapet. Det kan attrahera både internationella och lokalbefolkningen som söker autentiska upplevelser i Grönland.
 • Tillgång till grönländska resurser och nätverk: Genom att registrera en .GL domän får du tillgång till grönländska digitala resurser och nätverk. Du kan dra nytta av lokal branschinformation, företagsregister och andra online-plattformar som är specifika för Grönland. Det underlättar för dig att få relevant information och delta i det grönländska affärs- och samhällsekosystemet.
 • Stärka lokala affärsrelationer: Genom att använda en .GL domän kan du stärka dina affärsrelationer i Grönland. Det signalerar för grönländska företag och kunder att du är närvarande på den lokala marknaden och är redo att betjäna deras behov. Det kan öppna dörren för nya samarbetsmöjligheter och stärka ditt nätverk i Grönland.
 • Tillgång till grönlandska samhällsprojekt och initiativ: Genom att registrera en .GL domän får du möjlighet att delta i och stödja grönlandska samhällsprojekt och initiativ. Du kan använda din webbplats som en plattform för att sprida medvetenhet om lokala frågor, stödja hållbar utveckling och bidra till samhällsutvecklingen i Grönland.
 • Lokal trovärdighet och förtroende: En .GL domän ger dig lokal trovärdighet och förtroende bland grönlandska användare. Genom att ha en webbadress som är specifikt inriktad på Grönland visar du ditt engagemang för att betjäna den lokala befolkningen och kan bygga förtroende hos besökare och potentiella kunder.
 • Bevara det grönländska språket: Genom att använda en .GL domän kan du bidra till bevarandet och främjandet av det grönländska språket. Du kan skapa innehåll på grönländska och bidra till språklig mångfald online. Det ger en plattform för grönländska författare, konstnärer och andra kreativa aktörer att dela sina verk med en bredare publik.
 • Närhet till naturen och hållbarhet: En .GL domän kan kopplas till teman som närhet till naturen och hållbarhet. Genom att använda domänen kan du visa ditt engagemang för att bevara den grönländska naturen och främja hållbara initiativ och projekt. Det kan attrahera besökare och kunder som delar samma värderingar och prioriterar hållbarhet.
 • Framhäva kulturell mångfald: Grönland är känt för sin kulturella mångfald och rika traditioner. Med en .GL domän kan du främja och fira denna kulturella mångfald genom att skapa innehåll som reflekterar olika etniska grupper, konstformer och kulturella uttryck i Grönland. Det ger en plattform för att sprida kunskap och uppskatta den rika kulturen i landet.
 • Geografiskt exklusivitet: En .GL domän ger en exklusiv känsla genom att vara specifik för Grönland. Det kan bidra till att göra din webbplats och varumärke mer minnesvärda och särskiljbara på den globala scenen. Det ger dig möjlighet att sticka ut från konkurrensen och skapa en unik identitet online.
 • Delta i grönländska evenemang och festivaler: Genom att använda en .GL domän kan du delta i grönländska evenemang och festivaler genom att marknadsföra din närvaro och erbjudanden. Det ger dig möjlighet att engagera dig i den lokala kulturen och attrahera besökare och deltagare till dina evenemang.

Beställ domännamn och tjänster