.GURU domännamn

Hos oss kan ni registrera .GURU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .GURU domännamn

Registrera .GURU domännamn / Domänregistrering .GURU domän .GURU är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .GURU domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .GURU toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .GURU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .GURU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .GURU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .GURU domän.

.GURU toppdomän

Toppdomän .GURU
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .GURU domännamn

Antal år Pris
1 450 SEK
2 900 SEK
3 1350 SEK
4 1800 SEK
5 2250 SEK
6 2700 SEK
7 3150 SEK
8 3600 SEK
9 4050 SEK
10 4500 SEK
Antal år Pris
1 450 SEK
2 900 SEK
3 1350 SEK
4 1800 SEK
5 2250 SEK
6 2700 SEK
7 3150 SEK
8 3600 SEK
9 4050 SEK
Antal år Pris
1 1600 SEK
Antal år Pris
1 450 SEK
Antal år Pris
- 450 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .GURU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .GURU domän:

  • Flexibilitet: .GURU är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt.
  • Varumärke: En .GURU domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och göra det lättare för människor att komma ihåg din webbplats.
  • Tillgänglighet: Eftersom det är en ny toppdomän kan det finnas många lediga domäner inom .GURU, det ger dig möjlighet att hitta ett bra domännamn.
  • Tillit: Registrering av en .GURU domän kan också hjälpa till att bygga tillit hos dina kunder och potentiella kunder eftersom det visar att din verksamhet är seriös och professionell.
  • Professionalism: En .GURU domän visar tydligt på din professionalism och kompetens, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .GURU toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster