.GURU domännamn

Hos oss kan ni registrera .GURU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .GURU domännamn

Registrera .GURU domännamn / Domänregistrering .GURU domän .GURU är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .GURU domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .GURU toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .GURU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .GURU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .GURU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .GURU domän.

.GURU toppdomän

Toppdomän .GURU
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .GURU domännamn

Antal år Pris
1 510 SEK
2 1020 SEK
3 1530 SEK
4 2040 SEK
5 2550 SEK
6 3060 SEK
7 3570 SEK
8 4080 SEK
9 4590 SEK
10 5100 SEK
Antal år Pris
1 510 SEK
2 1020 SEK
3 1530 SEK
4 2040 SEK
5 2550 SEK
6 3060 SEK
7 3570 SEK
8 4080 SEK
9 4590 SEK
Antal år Pris
1 1660 SEK
Antal år Pris
1 510 SEK
Antal år Pris
- 510 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .GURU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .GURU domän:

  • Etablera dig som en expert: En .GURU-domän kan hjälpa dig att etablera dig som en expert inom ditt område. Genom att inkludera .GURU i din webbadress signalerar du att du är en pålitlig källa till information och expertis.
  • Öka din online-närvaro: En .GURU-domän ger dig möjlighet att skilja dig från konkurrenterna och synas online. Med en tydlig och minnesvärd domän kan du öka din online-närvaro och uppmärksamhet.
  • Öka din sökmotoroptimering: En .GURU-domän kan hjälpa dig att öka din sökmotoroptimering (SEO) genom att göra din webbplats mer relevant och lätt att hitta. Med en specifik och relaterad domän, kan sökmotorer lättare associera din webbplats med sökfrågor inom ditt område.
  • Öka din trovärdighet: En .GURU-domän kan öka din trovärdighet och hjälpa till att bygga förtroende med potentiella kunder och läsare. Genom att välja en domän som är relevant för din verksamhet eller bransch, signalerar du att du är seriös och kunnig.
  • Skapa en minnesvärd varumärkesidentitet: En .GURU-domän kan hjälpa dig att skapa en minnesvärd och effektiv varumärkesidentitet. Genom att inkludera .GURU i din webbadress kan du göra det enklare för folk att komma ihåg och hitta din webbplats.
  • Möjlighet att utveckla nischade webbplatser: En .GURU-domän ger möjlighet att utveckla nischade webbplatser och skapa en specifik plats för din expertis. Detta kan vara särskilt användbart om du har en mycket specialiserad nisch eller erbjuder en unik tjänst eller produkt.
  • Bred internationell användning: .GURU är en generisk TLD som används internationellt och har bred användning över olika branscher och ämnen. Detta kan hjälpa till att öppna dörrar för internationella kunder och samarbeten.

Beställ domännamn och tjänster