.PRO domännamn

Hos oss kan ni registrera .PRO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .PRO domännamn

Registrera .PRO domännamn / Domänregistrering .PRO domän .PRO står för Professional och är en generisk toppdomän. Både företag och privatpersoner kan registrera domännamn under .PRO toppdomänen. Välkommen att registrera ditt .PRO domännamn hos oss.

Vi erbjuder även snapback av .PRO domännamn.

Krav för att få registrera .PRO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .PRO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .PRO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .PRO domän.

.PRO toppdomän

Toppdomän .PRO
TLD Förvaltare: Registry Services Corporation dba RegistryPro
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.pro
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .PRO domännamn

Antal år Pris
1 365 SEK
2 730 SEK
3 1095 SEK
4 1460 SEK
5 1825 SEK
6 2190 SEK
7 2555 SEK
8 2920 SEK
9 3285 SEK
10 3650 SEK
Antal år Pris
1 365 SEK
2 730 SEK
3 1095 SEK
4 1460 SEK
5 1825 SEK
6 2190 SEK
7 2555 SEK
8 2920 SEK
9 3285 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 365 SEK
Antal år Pris
- 365 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .PRO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .PRO domän:

 • För professionella: .PRO är en generisk toppdomän (gTLD) som är avsedd för professionella individer och organisationer inom specifika branscher.
 • Ger professionell image: En .PRO domän kan hjälpa till att skapa en professionell image för din verksamhet eller dina tjänster och visa att du är seriös och kompetent.
 • Möjlighet att målrikta en specifik bransch: .PRO domännamn kan hjälpa dig att målrikta en specifik bransch eller profession, vilket kan vara användbart om du har en specifik målgrupp.
 • Möjlighet att skilja sig från icke-professionella webbplatser: En .PRO domän kan hjälpa dig att skilja dig från icke-professionella webbplatser som använder vanliga toppdomäner som .com eller .net.
 • Lätt att annonsera: .PRO domäner är lätta att annonsera eftersom de är välkända och kan vara lätta för människor att minnas.
 • Möjlighet att bygga varumärke: En .PRO domän kan hjälpa till att skapa och bygga ett varumärke för din verksamhet eller ditt projekt.
 • Möjlighet att skilja sig från konkurrenterna: Registrera en .PRO domän kan hjälpa dig att skilja dig från konkurrenter med .com eller andra vanligare toppdomännamn inom din bransch eller profession.
 • Möjlighet att få en kort och lätt minnesvärd domän: .PRO domäner är korta och lätta att minnas, vilket kan göra det lättare för människor att hitta och besöka din webbplats.
 • Möjlighet att använda för att verifiera yrkeskvalifikationer: .PRO domäner kan användas för att verifiera yrkeskvalifikationer och kompetenser för professionella individer.
 • Möjlighet att skapa en professionell e-postadress: Med en .PRO domän kan du skapa en professionell e-postadress som matchar ditt företag eller profession.
 • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .PRO toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster