.ICU domännamn

Hos oss kan ni registrera .ICU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ICU domännamn

Registrera .ICU domännamn / Domänregistrering .ICU domän .ICU är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .ICU domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .ICU toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .ICU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ICU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ICU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ICU domän.

.ICU toppdomän

Toppdomän .ICU
TLD Förvaltare: Shortdot SA
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.icu
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ICU domännamn

Antal år Pris
1 50 SEK  (230 SEK)
2 460 SEK
3 690 SEK
4 920 SEK
5 1150 SEK
6 1380 SEK
7 1610 SEK
8 1840 SEK
9 2070 SEK
10 2300 SEK
Antal år Pris
1 230 SEK
2 460 SEK
3 690 SEK
4 920 SEK
5 1150 SEK
6 1380 SEK
7 1610 SEK
8 1840 SEK
9 2070 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 230 SEK
Antal år Pris
- 50 SEK  (230 SEK)

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ICU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ICU domän:

  • Ökad synlighet: En .ICU-domän ger en kort och minnesvärd URL som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden och öka din synlighet online.
  • Universell betydelse: "ICU" står för "I See You" och kan ha universell betydelse i en mängd olika sammanhang, vilket gör .ICU till en mångsidig och flexibel domän att använda.
  • Kreativt utrymme: En .ICU-domän ger dig möjlighet att vara kreativ med din URL och använda den för att kommunicera ditt varumärkes budskap och syfte.
  • Ökad trovärdighet: Att använda en .ICU-domän kan öka din trovärdighet på nätet genom att ge en modern och aktuell online-närvaro.
  • Enkel att komma ihåg: Med en kort och minnesvärd URL kommer besökare att ha lättare att komma ihåg din webbplats och återvända till den.
  • Innovativt val: Att använda en .ICU-domän visar att du är villig att utforska nya möjligheter och använda innovativa lösningar för att nå dina mål online.
  • Ökad engagemang: En .ICU-domän kan hjälpa till att öka engagemang på din webbplats genom att göra det enklare för besökare att hitta och interagera med dig online.
  • Bättre sökresultat: Genom att använda en .ICU-domän kan du öka din sökmotoroptimering (SEO) och förbättra dina sökresultat på nätet.
  • Anpassad webbplats: En .ICU-domän ger dig möjlighet att skapa en anpassad webbplats som är unik och skräddarsydd för dina behov och mål på nätet.

Beställ domännamn och tjänster