.ICU domännamn

Hos oss kan ni registrera .ICU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ICU domännamn

Registrera .ICU domännamn / Domänregistrering .ICU domän .ICU är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .ICU domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .ICU toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .ICU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ICU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ICU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ICU domän.

.ICU toppdomän

Toppdomän .ICU
TLD Förvaltare: Shortdot SA
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.icu
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ICU domännamn

Antal år Pris
1 230 SEK
2 460 SEK
3 690 SEK
4 920 SEK
5 1150 SEK
6 1380 SEK
7 1610 SEK
8 1840 SEK
9 2070 SEK
10 2300 SEK
Antal år Pris
1 230 SEK
2 460 SEK
3 690 SEK
4 920 SEK
5 1150 SEK
6 1380 SEK
7 1610 SEK
8 1840 SEK
9 2070 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 230 SEK
Antal år Pris
- 230 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ICU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ICU domän:

  • Flexibilitet: .ICU är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt.
  • Varumärke: En .ICU domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och göra det lättare för människor att komma ihåg din webbplats.
  • Tillgänglighet: Eftersom det är en ny toppdomän kan det finnas många lediga domäner inom .ICU, det ger dig möjlighet att hitta ett bra domännamn.
  • Tillit: Registrering av en .ICU domän kan också hjälpa till att bygga tillit hos dina kunder och potentiella kunder eftersom det visar att din verksamhet är seriös och professionell.
  • Professionalism: En .ICU domän visar tydligt på din professionalism och kompetens, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .ICU toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster