.LAT domännamn

Hos oss kan ni registrera .LAT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .LAT domännamn

Registrera .LAT domännamn / Domänregistrering .LAT domän .LAT är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .LAT domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .LAT toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .LAT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .LAT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .LAT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .LAT domän.

.LAT toppdomän

Toppdomän .LAT
TLD Förvaltare: ECOM-LAC Federación de Latinoamérica y el Caribe para Internet y el Comercio Electrónico
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.nic.lat
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .LAT domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
6 2100 SEK
7 2450 SEK
8 2800 SEK
9 3150 SEK
Antal år Pris
1 2500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .LAT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .LAT domän:

  • Flexibilitet: .LAT är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter eller projekt.
  • Varumärke: En .LAT domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och göra det lättare för människor att komma ihåg din webbplats.
  • Tillgänglighet: Eftersom det är en ny toppdomän kan det finnas många lediga domäner inom .LAT, det ger dig möjlighet att hitta ett bra domännamn.
  • Tillit: Registrering av en .LAT domän kan också hjälpa till att bygga tillit hos dina kunder och potentiella kunder eftersom det visar att din verksamhet är seriös och professionell.
  • Professionalism: En .LAT domän visar tydligt på din professionalism och kompetens, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .LAT toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .LAT domäner

Beställ domännamn och tjänster